Bursa'da FETÖ için operasyon başlatıldı!
Bursa'da FETÖ'nün kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olan ve Yunanistan'a kaçmak isteyen İdris Ç. bottan düşünce yakalandı. Aralarında bulunan 12 kişininde adliyeye sevk edildi.

11 Kasim 2016 - 03:05:13

Çıktı Al

Yorum (0)

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ PDY soruşturması kapsamında 3 ayrı dosya ile ilgili 12 kişiyi gözaltına aldı.

FETÖ'nün Bursa imamı olan İdris Ç. Aydın'ın Didim ilçesinde Suriyeli mültecilerle birlikte Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmak isterken yakalandı. Bottan düşen ve yüzerek kıyıya giden İdris Ç. durumundan şüphelenen polisler yakaladı.

Sorgusu tamamlanan İdris Ç. ile birlikte, bir Bylock kullanıcısı, 10'u da Bursa Özel Yurtlar Derneği (BÖYDER) yöneticisi 12 kişi sabah saatlerinde Polisler tarafından adliyeye sevk edildi.

FETÖ/PDY'nin Bursa'daki kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olduğu belirtilen İdris Ç, geçen yıl Şubat ayında örgüt imamlarına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı. Bursa Cumhuriyet Savcılığı, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin sonra İdris Ç. hakkında yeniden yakalama kararı çıkartmıştı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Dev Sevkiyat O Bölgede Yapılıyor
Gaziantep' 106'ncı Topçu Alay Komutanlığında askeri malzeme, Adana 6. Kolordu Komutanlığı'na gönderiliyor.
22.09.2016
Acılı Anne Yürekleri Dağladı
Antalya'da balkondan oda penceresine geçmek isteyen 16 yaşında Yasin Manastır, 3’üncü kattan aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Sinir krizi geçiren anne Nurhan Manastır, "Ne olur ’Şaka yaptım’ de" diyerek göz yaşına boğuldu.
16.09.2016
Diyarbakır'daki O Saldırıda 2 PKK'lı Yakalandı
Diyarbakır'da PKK, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 2 PKK'LI yakalandı.
19.08.2016
Karkamış’ta Bayram Telaşı Yaşanıyor
Bu sırada çatışmalar devam etmesine rağmen Türkiye Suriye sınırı Gaziantep Karkamış hattında bayram yoğunluğu yaşanıyor.
11.09.2016
Belediyelere Operasyon Yapılıyor
İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atanan belediyelere operasyon yapılıyor.
11.09.2016
Gaziantep’te Hain Saldırı 30 Şahıs Yaşamını Yitirdi
Gaziantep'te bir düğüne yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitirenler sayısı 30'a çıktı.
21.08.2016