Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.

07 Kasim 2016 - 09:20:50

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde gerçekleşen olayda vicdansız bir anne tarafından göbek bağı dahi bağlanmadan çöpe atılan bebek mahallelide şok etkisi yarattı.

Kağıt Toplayıcı Fark Etti

Düzenli olarak Esenyurt'da kağıt toplayan bir şahıs bebeği ilk fark ettiğinde mahalle sakinlerinden yardım istedi. Çevrede bulunan mahalle vatandaşları bebeği battaniyeye sarıp bir iş yerine götürdüler. Durum polise ve sağlık ekiplerine hızlı bir şekilde haber edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğa ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Hastanede yeni doğan ünitesine alınan bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğu bilgisi alındı. Uzm. Dr. Şeyhmus Çelik, “Bebeğimizin göbeği bağlamadan getirilmiş açık tutulmuş. Bu böyle olduğu için bebekte kan kaybına sebep olabilirdi. Hemen bütün tetkiklerini gerçekleştirdik ve bütün aşılarını da yaptık. Bebeğimiz şu an 3 kilo 70 gram ağırlığında. Çok şükür ki bu göbek bağından dolayı bir kan kaybı olmamış eğer olsaydı bu bebeğin ölümüne sebep olabilirdi ve sanırım da o amaçla bu yapılmış” dedi.

Olayı soruşturan polis, bebeği çöp konteynerine bırakan anneyi arıyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Dikkat! Marmara için fırtına uyarısı...
İstanbul'da etkili olacak ve kuvvetin artması beklenen rüzgar sebebiyle İDO ve BUDO seferleri iptal edildi.
07.11.2016
Windows 10 Pro OEM Key
Windows 10 Pro OEM Key
21.02.2021
Başbakan Binali Yıldırım Çok Sert Konuştu
PKK'ile mücadele kararlılık mesajları damga vurdu Bayram mesajları Başbakan Binali Yıldırım' mesajı da eklendi. Yıldırım, PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.
11.09.2016
Kurban Bayramı Ne Zaman?
26 Ağustos itibariyle milyonlarca şahıs Kurban bayramın ne zaman olacağı merak ediyor? 2016 senesinde 9 gün tatil olması nedeniyle Kurban bayramı ayın hangi gününe denk geliyor? İşte Kurban bayramı tatili ile ilgili tüm merak edilenler ve güncel kurbanlık fiyatları.
26.08.2016
İstanbul Korkutan Uyarı! Acaba Marmara Depremi mi Olacak ?
Yıllardır konuşulan Marmara depremi yeniden gündeme geldi. Marmara fay hatlarının deprem potansiyeli Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin ikinci gününde konuşuldu. Acaba Marmara’da deprem mi olacak?
09.11.2016
PKK'ya Büyük Darbe Yapıldı
Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine hava harekatı yapılarak 29 PKK'lı tesirsiz hale getirildi.
11.09.2016