Bomba atmaya çalışan çocuğun elinde patladı!
Adana'nın Ceyhan ilçesinde polise atmak istediği el yapımı bomba 16 yaşındaki bir çocuğun eli patladı.

07 Kasim 2016 - 07:00:35

Çıktı Al

Yorum (0)

Adana'nın Ceyhan ilçesinde HDP eş başkanlar ve 9 milletvekilinin tutuklanmasını protesto eden bir grup, ateş yakıp barikat kurarak yolu kapattılar. Polisin müdahalesiyle olay çıktı ve gruptaki kişiler, polise molotof, havai fişek ve el yapımı patlayıcılar attı. 

BOMBA A.K'NİN ELİNDE PATLADI

16 yaşındaki A.K. isimli bir çocuğun, polise atmak istediği el yapımı bomba elinde patladı. A.K'nin sağ eli bileğinden koparken kafasında da yaralanmalar meydana geldi.

ARKADAŞLARI BIRAKIP OLAY YERİNDEN KAÇTI

A.K'nin arkadaşları onu bırakıp kaçarken polis, olay yerine ambulans çağırdı. Eli kopan A.K ambulansla hastaneye kaldırdı. Ceyhan'da ilk müdahalesi yapılan A.K, daha sonra Adana'da bir hastaneye sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMAKTA

Durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
HDP'li 3 vekil için tutuklanma talebi!
Gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken tutuklandı. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
04.11.2016
Gaziantep Saldırısı Sonrası Türkiye?ye Kritik Ziyaret!
Gaziantep'te IŞİD saldırısı sonrası kritik bir ziyaret yapmış olacak. Irak Kürt Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani yarın Türkiye'ye geliyor.
22.08.2016
Akın Atalay'ın avukatı açıklama yaptı
Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.
12.11.2016
Bağcılar Kabataş Tramvay Seferleri Normale Döndü
İstanbul Güngören'de tranvay frenlerinde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı raydan çıktı duran tramvay seferleri,gerekli bakım çalışması peşinden tekrar dan aktif durumda.
23.08.2016
Başbakan Yıldırım Açık Ve Net Konuştu
Başbakan Binali Yıldırım, Cizre'de PKK saldırısıyla ilgili konuşma yaptı, "Hiçbir PKK örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni esir alamaz. Bildiklerini arkalarına koymasınlar" dedi. Yıldırım, "Kurtuluş Savaşı'nda gazinin söylediği gibi ya istiklâl ya ölüm" ifadesini söyledi.
26.08.2016
Tam 40 Bin Öğretmen Yer Değiştirmiş Olacak
15 Temmuz darbe girişimin ertesinde 28 bin öğretmen ihraç yapılırken, yaklaşık 20 bin öğretmen de soruşturmalarla açığa alındı. İşte o öğretmenlerin oluşturduğu açığı kapatmak için o formül bulundu.
22.09.2016