İstanbul’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu!
İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’da farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopterleri de eşlik etti.

07 Kasim 2016 - 01:59:13

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu, Şişli ve Sultangazi ilçelerinde daha önceden belirlenen yerlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Zehir tacirlerine yapılan operasyona polis, özel harekat ve polis helikopterleri havadan destek verdi.

Beyoğlu-Devşirmeler Sokak’taki bir apartmanda bulunan daireye baskın yapan polis ekipleri, kapıyı kırdıktan sonra içeri girerek dairede ve bölgede aramalar yaptı. Evi ve bahçeyi didik didik arayan polis ekipleri iki adet ruhsatsız silah buldu. Herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmayan operasyonda, ekipler aramalarına devam etmektedir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Avcılar'da 28 Araç Ateşe Verilerek Yakıldı
Gümüş pala Mahallesi Atelye ve Kısmet sokakta yüzleri maskeli, kimliği belirsiz şahıslar tarafından 28 araba ateşe verildi.
11.09.2016
Başbakan Yıldırım Açık Ve Net Konuştu
Başbakan Binali Yıldırım, Cizre'de PKK saldırısıyla ilgili konuşma yaptı, "Hiçbir PKK örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni esir alamaz. Bildiklerini arkalarına koymasınlar" dedi. Yıldırım, "Kurtuluş Savaşı'nda gazinin söylediği gibi ya istiklâl ya ölüm" ifadesini söyledi.
26.08.2016
Efsane Cuma’da Kozmetik Sektörleri Revaçta…
Efsane Cuma’da Kozmetik Sektörleri Revaçta…
11.12.2020
TSK O Bölgeye Saldırı Düzenledi
Türk Silahlı Kuvvetleri dün Irak' kuzeyinde Hakurk ve Gara bölgesine yapılan hava harekatında PKK örgütüne ait, aralarında sığınak ve malzeme deposu da olduğu 10 hedef yok edildi.
28.09.2016
Ordu Millet El Ele etkinliğini iptal etti
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 10 Kasım için planlanan 'Ata'nın Huzurunda Ordu Millet El Ele' etkinliğinin iptal edildiğini açıkladı. Neden iptal olduğu hakkında bilgi verilmedi.
10.11.2016
O İlimizde Patlama Meydana Geldi
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde zırhlı polis aracın geçiş esnasında yola döşenen EYP patlatıldı.
21.08.2016