5. Sınıfta Artık Ders Yok
Eğitim sistemindeki yenilikler kapsamında, 5'inci sınıfta öğrencilere sadece Türkçe ve yabancı dil eğitimi verilecek.

06 Ekim 2016 - 09:03:13

Çıktı Al

Yorum (0)

Önceki gün Başbakan Binalı Yıldırım'ın açıklamasına göre eğitim sistemindeki yeniliğinde, 5’inci sınıf öğrencilerine sadece dil eğitimi verilecek. Ortaokula geçişte 1 yılın hazırlık sınıfı olması için yaklaşık 3 yıldır çalışmalarını sürdüren bakanlık, 5’inci sınıfta ki öğrencilere sadece Türkçe ve Yabancı Dil Eğitimi vereceğini açıkladı. Başbakan Yıldırım; tam gün eğitim, okul öncesi eğitimin zorunlu olması ve 5’inci sınıfta zorunlu yabancı dil hedefleri kapsamında MEB çalışmalara hız verdi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Kurban Bayramı Ne Zaman?
26 Ağustos itibariyle milyonlarca şahıs Kurban bayramın ne zaman olacağı merak ediyor? 2016 senesinde 9 gün tatil olması nedeniyle Kurban bayramı ayın hangi gününe denk geliyor? İşte Kurban bayramı tatili ile ilgili tüm merak edilenler ve güncel kurbanlık fiyatları.
26.08.2016
Bağcılar Kabataş Tramvay Seferleri Normale Döndü
İstanbul Güngören'de tranvay frenlerinde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı raydan çıktı duran tramvay seferleri,gerekli bakım çalışması peşinden tekrar dan aktif durumda.
23.08.2016
SÜVARİ MUSIC & PRODUCTİON ŞİRKETİ DİJİTAL PLATFORMLARDA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
SÜVARİ MUSIC & PRODUCTİON ŞİRKETİ DİJİTAL PLATFORMLARDA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
28.04.2023
İstanbul Adliyesinde Dev Fetö Operasyonu
Çağlayan' İstanbul Adalet Sarayı ile Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyesinde görev yapan 87 şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıcana 23 ilde adliye operasyonları yapılıyor.
30.09.2016
FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
21.08.2016
Edebiyat Çırağı
Edebiyat Çırağı
11.03.2017