İstanbul'da bazı yollar 1 hafta kapalı olacak
9-13 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 23. Dünya Enerji Kongresi sebebiyle bazı yollar, 6 Ekim'den 13 Ekim'e kadar trafiğe kapalı olacak.

06 Ekim 2016 - 07:08:59

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul Emni̇yet Müdürlüğü, 9-13 Ekim arasında gerçekleştirilecek "23. Dünya Enerji Kongresi" etkinliği sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalara göre, emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 6 Ekim Perşembe günü saat 06.00'dan, 13 Ekim Perşembe gününe kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:
  • Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.
  • Gümüş Caddesi, Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Halaskargazi Caddesi'ne verilecek.
  • Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.
  • Kadırgalar Caddesi, Bayıldım girişinden, Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılacak. Alternatif olarak, akım Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi'ne verilecek.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul'da bazı yollar 1 hafta kapalı olacak
9-13 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 23. Dünya Enerji Kongresi sebebiyle bazı yollar, 6 Ekim'den 13 Ekim'e kadar trafiğe kapalı olacak.
06.10.2016
Yurt Dışı Yüksek Lisans Programları
Yurt Dışı Yüksek Lisans Programları
13.09.2022
5. Sınıfta Artık Ders Yok
Eğitim sistemindeki yenilikler kapsamında, 5'inci sınıfta öğrencilere sadece Türkçe ve yabancı dil eğitimi verilecek.
06.10.2016
Dikkat! İstanbul'un o ilçelerinde elektrik kesintisi
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ; İstanbul’un Avrupa yakasında bazı ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 7 Ekim Cuma günü elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.
06.10.2016
Merakla Beklenen İşte O Reyting Neticeleri
22 Eylül reyting neticeleri belli oldu ve Bodrum Masalı dizisi yeni bölümü ile Show Ana Haber'i geçti 22 Eylül Perşembe gecesi reyting birincisi oldu. reyting sıralamasında ilk 20'ye giren program ve diziler.
23.09.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişim sırasında şehit olan Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret yaptı.
21.08.2016