Kertenkele Setinde Sürpriz Gelişme Yaşandı
ATV ekranlarına gelen sevilen dizi Kertenkele “Yeniden Doğuş” 73. bölüm çekiminde sürpriz bir doğum günü kutlaması yaşandı.

29 Eylül 2016 - 05:40:27

Çıktı Al

Yorum (0)

Ahmet Kayakesen'in kız arkadaşı Burcu Binici'nin çekimler sürerken, elinde pastayla sete geldi, sürpriz ziyaret yapan doğum gününde oyuncular ve set çalışanlar Kayakesen'in 29. yaş gününü kutlamış oldular.

SAHNE İÇİNDE ÇİFTE SÜRPRİZ YAŞANDI

Ahmet Kayakesen kendisine yapılan bu ilk sürpriz şokun üzerinden atamadan ikinci bir sürpriz ise, dizinin başrol oyuncusu Asena Tuğal'dan geldi.

Maskeli kızı canlandıran Tuğal, rol gereği çakmakla elinde tuttuğu dosyayı yakacakken bir anda Kayakesen'in arkasından gelen kız arkadaşın elindeki doğum günü pastasını yaktı.

Hem Asena Tuğal, hem de pasta elinde sete sürpriz bir ziyaret yapan Burcu Binici, Ahmet Kayakesen' duygu dolu anlar yaşandı.

Dizi de Komiser Murat ve Ay Yıldız'lı adam karakterini canlandıran, Ahmet Kayakesen, Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisinde doğum günü kutlaması kendisine ayrı bir mutluluk yaşattığı ve kendisini yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyledi. 

Ahmet Kayakesen "Hayatıma anlam katan kız arkadaşım beni düşünerek sürpriz yapması ve ekip arkadaşlarım beni düşünmeleri oldukça çok mutlu etmiş oldu.

Şimdiye kadar kutladığım doğum günlerinden çok daha farklıydı. Bugün, Kertenkele Yeniden Doğuş'ta, yeniden doğmuş gibi oldum.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Animasyon Film Yapım Süreci
Animasyon Film Yapım Süreci
31.10.2023
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
11.09.2023
İşte Defne Samyeli'nin Sarışın Hali
Defne Samyeli, sosyal medya hesabından sarışın halini yayınladı ve ‘Cadılar Bayramı’nı kutladı.
02.11.2016
Hande Yener estetik operasyon yaptırdı
Hande Yener ve manken-oyuncu sevgilisi Ümit Cem Şenol, önceki gün Türk örf ve adetlerine uygun bir şekilde nişanlandı.
09.11.2016
Usta Sanatçı Hayatını Kaybetti!
Türk operasının efsane yıldızı Leyla Demir iş 71 yaşında yaşamını yitirdi. Demir iş ismini 26 Eylül Pazartesi günü saat 11:00’de Süreyya Operasında tören yapılacak.
23.09.2016
Film Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler
Film Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler
31.10.2023