O Bölgede PKK’lılar Köşeye Sıkıştırıldı
Siirt’ Eruh ve Pervari ilçeler kırsalında tespiti yapılan yaklaşık 40 PKK'lıya yönelik dün başlayan geniş çaplı operasyon devam ediyor. Yer yer silah seslerin olduğu bölgede, 20’ye yakın PKK'lı kıstırıldığı öğrenildi.

22 Eylül 2016 - 08:19:09

Çıktı Al

Yorum (0)

PKK’ya yönelik operasyon sebebiyle Siirt Valiliğin tarafından ilan yapılan geçici özel güvenlik bölgesi süresi dün uzatıldı Eruh ve Pervari ilçeleri arasında kalan kırsal bölgede geniş çaplı operasyon yapılıyor.

HELİKOPTERLER DESTEK VERİYOR

Operasyon sırasında PKK mensupların yaptığı saldırıda 2 korucu şehit olmuştu. Yaklaşık 40 PKK'lının olduğu tespiti yapıldı bölgede operasyon devam ediyor.

Asker ve çok sayıda korucu katılımıyla süren operasyonda Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı’ndan havalanan helikopterler destek veriyor.

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR

Silah seslerin duyulduğu ve çatışmaların devam ettiği bölgede 20’ye yakın PKK'lı kıstırıldığı öğrenildi.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Bölgede Terör Saldırısı
Hakkari' Çukurca ilçesi 25 Eylül'de yapılan bombalı PKK saldırısında ağır yaralanan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Yüzbaşı Özgür Özekin'in (36), Muğla'nın Fethiye ilçesinde evinde büyük üzüntü ve acı yaşandı.
29.09.2016
Acılı Anne Yürekleri Dağladı
Antalya'da balkondan oda penceresine geçmek isteyen 16 yaşında Yasin Manastır, 3’üncü kattan aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Sinir krizi geçiren anne Nurhan Manastır, "Ne olur ’Şaka yaptım’ de" diyerek göz yaşına boğuldu.
16.09.2016
Kuşadası Açıklarında 47 Mülteci Yakalandı
Kuşadasında, bottaki 47 mülteci, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
04.11.2016
Bursa'da FETÖ için operasyon başlatıldı!
Bursa'da FETÖ'nün kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olan ve Yunanistan'a kaçmak isteyen İdris Ç. bottan düşünce yakalandı. Aralarında bulunan 12 kişininde adliyeye sevk edildi.
11.11.2016
Belediyelere Operasyon Yapılıyor
İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atanan belediyelere operasyon yapılıyor.
11.09.2016
Cinnet Geçirdi Önüne Geleni Katletti
Çanakkale'nin Bayram iç İlçesinde, kayın validesi 100 yaşında Zehra Şimşek’i boğazını keserek öldüren 54 yaşında Naciye Şimşek, peşinden başka bir bıçak ile bileklerini keserek intihar etti.
20.09.2016