Serenay Sarıkaya Tekrardan Okula Başladı
Serenay Sarıkaya, ilk sinema filmi "İkimizin Yerine" için okul yıllarına tekrardan geri döndü.

19 Eylül 2016 - 04:21:24

Çıktı Al

Yorum (0)

İlk sinema filmi heyecanı yaşayan Serenay Sarıkaya, liseli genç bir kızı canlandırıyor. Rol gereği okul yıllarına geri döndü oyuncu yeni görüntüleri medyaya sızdı.

Serenay Sarıkaya, başrolü Nejat İşler' paylaştıkları 'İkimizin Yerinde' vizyon için gün sayıyor.

Yapımı TAFF Film' yaptığı, senaryo Pınar Bulut'un yazdığı ve yönetmenliğini Umur Turagay'ın yaptığı filmle ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Oyuncu, ilk sinema filmi için okul yıllarına geri döndü. Çiçek isimli genç bir kızı canlandıran Sarıkaya, lise öğrencisi olarak karşımıza çıkmış olacak.

Küçük bir kasabada yaşayan ve aile baskısından çok sıkılan Çiçeğin hayatı, edebiyat öğretmeni Doğan (Nejat İşler) sayesinde farklı yöne doğru ilerler.

Doğan her ne kadar Çiçek'ten uzak dursa da onun kendisine aşık olmasını engelleyemez. Bu sebep, sadece ikisi değil, bir ailenin de kaderini belirler. Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven'in de rol aldığı film, 21 Ekim'de sinemaseverlerle buluşuyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Film Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler
Film Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler
31.10.2023
Rengarenk Dizisi Neden Yok? Yayından Kaldırıldı Mı?
ATV'nin sevilen dizisi Rengarenk, yayınına ara verdi. Rengarenk bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölümün yayınlanmaması, Rengarenk neden yayınlanmadı? Dizi yayından mı kaldırıldı?
19.09.2016
Usta Sanatçı Hayatını Kaybetti!
Türk operasının efsane yıldızı Leyla Demir iş 71 yaşında yaşamını yitirdi. Demir iş ismini 26 Eylül Pazartesi günü saat 11:00’de Süreyya Operasında tören yapılacak.
23.09.2016
Cem Yılmaz En Çok Hangi Ünlü Yıldıza Benziyor
Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı, Hollywood yıldızı Robert de Niro'ya benzettiğini, sinemaya ağırlık vermesi halinde önemli bir başarı ortaya çıkacağını söyledi. Yılmaz ise “İyi bir aktör olmaya çalışıyorum ama değilim, hobi olarak yapıyorum dedi.
23.09.2016
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
11.09.2023
Kertenkele Setinde Sürpriz Gelişme Yaşandı
ATV ekranlarına gelen sevilen dizi Kertenkele “Yeniden Doğuş” 73. bölüm çekiminde sürpriz bir doğum günü kutlaması yaşandı.
29.09.2016