TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.

11 Eylül 2016 - 06:08:35

Çıktı Al

Yorum (0)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Kurban Bayramı' insanlığın barış ve huzur hedefleyen, temeli vahdet olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan İslam dini en müstesna günlerinden biri olduğunu söyledi.

Bu mübarek güne ulaşmanın mutluluğunun hep birlikte yaşandığını söyleyen Kahraman, şunları söyledi:

Engin tarihimizin ruh köküne bağlı; inançlı, dinç ve dinamik nüfusumuzla ve büyük devlet tecrübemizle kendisine yönelen her türlü şer planını boşa çıkartan milletimiz, Kurban Bayramı'nı idrak ettiğimiz bu günlerde de bütün dünyaya örnek olacak bir birlik ve dayanışma atmosferi içinde, umutlarını canlı tutarak yarınlara yürümektedir.

Ülkemiz bizim için çok değerlidir. El ele, gönül gönüle vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımızı, barış ve huzur içinde bir arada yaşatabilmemizdir.

Devletimizi yıkma girişimleri ve ülkemizi kuşatma çabaları, sahip olduğumuz güzelliklerin daha iyi idrak edilmesine vesile olmaktadır.

Kesilen kurbanlar Allah tarafından kabul olması temennisinde bulunan TBMM Başkanı Kahraman, "Yurt içinde ve yurt dışında halkımızın, soydaşlarımızın ve tüm İslam alemin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Kurban Bayramı'nın başta kültür coğrafyamızda yaşayanlar olmak üzere, tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyor, en samimi hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Bitlo CEO’su Mustafa Alpay’ın Hayatı ve Yaptıkları
Bitlo CEO’su Mustafa Alpay’ın Hayatı ve Yaptıkları
24.11.2022
Bayrak Toptan
Bayrak Toptan
18.07.2023
Van’da PKK Saldırısı: 3 Korucu Şehit Oldu
Van Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler korucu minibüsünü saldırdı. 3 korucu şehit oldu 1 sivil hayatını kaybetti.
09.11.2016
Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yılında anılıyor
Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında anılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere devlet büyükleri katıldı.
10.11.2016
Yenibosna bombacıları İstanbul'a getirildi.
İstanbul Yenibosna'daki bombalı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla aranan ve Aksaray'da yakalanan PKK'lı terörist ile beraberindeki 2 kişi, İstanbul'a getirildi.
07.10.2016
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016