Araçtan Çıkanlar Şoke Etti Fransa’da Terör Alarmı
Başkent Paris'de bırakılmış bir araçta 6 mutfak tüpü görüldü.

07 Eylül 2016 - 08:44:12

Çıktı Al

Yorum (0)

Polis yetkilileri Fransa medyasına yaptığı açıklamada, Paris'in sembollerinden Notre Dame Katedrali yakınlarında nehir kıyısında duran araçta en az 6 mutfak tüpü olduğunu söyledi.

Arac plakası olmadığı da söylenilirken olayla ilgili yapılan soruşturmada bir çok şahıs gözaltına alındı.

Fransa'da 2015'te meydana gelen Charlie Hebdo saldırısı sonrası terör alarmı en yüksek seviyeye çıkmıştı ve 130 şahısın yaşamını yitirdiği 13 Kasım 2015'te saldırılar hemen sonra sında ise terörün Fransa için çok ciddi bir tehdit olduğu söylenmişti.

Nice'de 15 Temmuz'da meydana gelen ve 85 şahısın yaşamını yitiren saldırı sonrasından ise terör tehdidi Fransa tarihinde görülmemiş kadar yüksek di.

İç Güvenlik Genel Müdürü Patrick Calvar mayıs ayında, DAEŞ'in eylemlerinde bomba yüklü araç kullanabileceği yönünden dikkat çekmişti.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İsrail Gazze Arasında Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail Ordusuna bağlı savaş uçakları Gazze'nin bazı bölgelerine karşı hava harekatı yapmaya devam ediyor, küresel anlamda tepkiler ise gelmeye devam ediyor.
22.08.2016
Frankfurt Havalimanı'nda korku dolu anlar yaşandı
Frankfurt havalimanın bir kısmı, bir şahısın arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçip ve insanların içine girmesi sebebiyle boşaltıldı...
31.08.2016
O Ülkede Ne Yasaklandı?
Kuzey Kore'de, Devlet Başkanı Kim Jong-un hakkında şaka yapmak artık yasaklandı. Ülkede totaliter rejim hakkında yorum ve espri de bundan sonra yasak.
09.09.2016
Bulgaristan Başbakanı Borisov istifasını açıkladı
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayının kazanamaması üzerine istifasını açıkladı.
14.11.2016
Rus İstihbarat Gemisi O Bölgeye Geliyor
Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 'Kildin' adlı istihbarat gemisi, Akdeniz'e doğru yola çıktı
22.08.2016
Tarihi Barış Anlaşması İmzalandı 52 Senelik Savaş Sona Erdi
Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile Kolombiya Hükümeti arasında 52 sene sonra savaş sona erdiren "tarihi" nitelikte bir barış anlaşması Küba'da yapıldı.
25.08.2016