Rusya'dan Ani Karar! Ordu Harekete Geçti
Ordu birlikleri, Putin'in talimatıyla savaş hazırlığın denetlenmesi ülke merkez, güney ve batı bölgelerinde denetime geçti.

25 Agustos 2016 - 14:49:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Rusya Savunma Bakanlığın tarafından, Ordunun ani tatbikata başladığını bildirmiş oldu. Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle harekete geçen birlikler, ülke merkez, güney ve batı askeri bölgelerinde ani denetimler yapıyor. Savunma Bakanı Sergey Şoygu, "Batı, güney ve merkez askeri bölgelerin birlikleri, kuzey filosu, hava güçleri ve hava indirme birliklerin yerel saatle 07.00'den itibaren savaşa hazırlık durumu denetleniyor. Moskova, orduda ani denetim hakkında yabancı ülkelerin ataşelerini bilgilendirdi. Tatbikat 31 Ağustos'a kadar sürmüş olacak.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Araçtan Çıkanlar Şoke Etti Fransa’da Terör Alarmı
Başkent Paris'de bırakılmış bir araçta 6 mutfak tüpü görüldü.
07.09.2016
CIA Başkanı: Çok Önemli Açıklamada Bulundu
ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, Irak ve Suriye' devlet yapısı telafi edilemeyecek şekilde bozulmuş olabileceğini söyledi.
09.09.2016
İki Ülke Arasında Gerilim Giderek Artıyor
Suriye'de yaşanan iç savaş tablo hiç beklenmediği kadar karanlık. Rejim güçleri Rusya'nın hava saldırıları yardımıyla Halep kentine yönelik yapılan operasyonda, ABD' Moskova Yönetimi' çok sert tepki geldi.
29.09.2016
Bulgaristan Başbakanı Borisov istifasını açıkladı
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayının kazanamaması üzerine istifasını açıkladı.
14.11.2016
Rusya'dan Ani Karar! Ordu Harekete Geçti
Ordu birlikleri, Putin'in talimatıyla savaş hazırlığın denetlenmesi ülke merkez, güney ve batı bölgelerinde denetime geçti.
25.08.2016
Tarihi Barış Anlaşması İmzalandı 52 Senelik Savaş Sona Erdi
Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile Kolombiya Hükümeti arasında 52 sene sonra savaş sona erdiren "tarihi" nitelikte bir barış anlaşması Küba'da yapıldı.
25.08.2016