Diyarbakır'daki O Saldırıda 2 PKK'lı Yakalandı
Diyarbakır'da PKK, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 2 PKK'LI yakalandı.

19 Agustos 2016 - 15:13:48

Çıktı Al

Yorum (0)

Valilik'ten yapılan açıklamada, "Yapılan araştırmalarda olaya bizzat iştirak ettiği anlaşılan 2 örgüt mensubu ve eylemde kullanılan 1 araç ele geçirilmiştir.

Diyarbakır'da 5 polis ve 3 sivilin şehit olduğu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'na bombalı araçla yapılan saldırı ile ilgili 2 PKK'lı yakalanırken, eylemde kullanılan bir araç ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Diyarbakır-Batman karayolu Bismil yol ayrımında, vatandaşların gerek özel araçları gerekse toplu taşıma araçlarıyla yoğun olarak seyahat yaptığı bölgede bulunan Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik 15 Ağustos'ta 13.10 sıralarında PKK'lılar tarafından bomba yüklü araç ile saldırı yapmıştı. Patlamada 5 polis memuru ile 3 sivilin yaşamını yitirdiği, 7'si polis memuru olmak üzere 37 şahısın da yaralandı, "Yapılan araştırmalarda olaya bizzat iştirak ettiği anlaşılan 2 örgüt mensubu ve eylemde kullanılan 1 araç ele geçirilmiştir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Cinnet Geçirdi Önüne Geleni Katletti
Çanakkale'nin Bayram iç İlçesinde, kayın validesi 100 yaşında Zehra Şimşek’i boğazını keserek öldüren 54 yaşında Naciye Şimşek, peşinden başka bir bıçak ile bileklerini keserek intihar etti.
20.09.2016
O Bölgede Terör Saldırısı
Hakkari' Çukurca ilçesi 25 Eylül'de yapılan bombalı PKK saldırısında ağır yaralanan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Yüzbaşı Özgür Özekin'in (36), Muğla'nın Fethiye ilçesinde evinde büyük üzüntü ve acı yaşandı.
29.09.2016
Fetö Operasyonu O Kurumada Uzandı
KONYA' Fetullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' (FETO/PDY) yönelik yapılan operasyonda örgüte üye olan 3'ü bayan olmak üzere 13 infaz koruma memuru gözaltına alındı.
29.09.2016
O Bölge Beşik Gibi Sallanmaya Devam Ediyor
Ege Deniz'inde, 46 dakika zamanla 4 ve 2.8 büyüklüğünde iki ayrı deprem oldu.
29.09.2016
Adana'da Bir Fuhuş Çetesi Daha Yakalandı
Adana'da, kendilerini hemşire olarak gösterip 3 bin lira para isteyen fuhuş şebekesi yapılan operasyonda, 3 bayan gözaltına alındı.
11.09.2016
O Bölgede Çatışma Yaşandı
Ordu'nun Mesudiye ilçesi ormanlık yerde güvenlik güçleri ile bir grup arasında çıkan çatışmada 6 şahıs öldürüldü.
30.09.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ