Fenerbahçe'nin Forma Sponsoru Kim Oldu?
Sarı-lacivertliler Süper Lig ve Türkiye Kupası' oynayacağı maçlarda forma sponsoru sonunda belli oldu.
Anasayfa  >   Spor

16 Agustos 2016 - 14:58:18

Çıktı Al

Yorum (0)

Fenerbahçe'nin 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçlarda forma göğüs reklamı Nesine.com oldu.
Sponsorluk anlaşması kapsamında Ülker Stadı'nda yapılan basın toplantısına, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ahmet Önder Fırat, Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu, sarı-lacivertli futbolcular Volkan Demirel, Robin van Persie ve Gregory van der Wiel katıldı. Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Fırat, formaların artık Nesine.com'un adını taşıyacaklarını söyleyerek, "Kulübümüz büyük hedeflere giderken, olmazsa olmaz ayağımız ekonomidir. Bu yıl, kulübümüze daha önce bütün branşlarda katkıları olan destekçimiz Nesine.com ile iş birliğimizi en üst seviyeye çıkarıldı. Fırat, anlaşma 1 senelik olduğunu ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama yapmadan, bu sponsorluktan elde edilecek geliri duyuramayacaklarını dile getirdi, "Fenerbahçe' çok iyi ve tatmin edici bir anlaşma yaptığını söyleyebilirim. Performansa bağlı değil tamamen senelik ücrete bağlı bir anlaşmadır. Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı, UEFA Avrupa Ligi'ndeki forma göğüs reklamın ise Borajet olduğunu hatırlattı. Nesine.com Genel Müdürü Gülbakanoğlu ise böyle bir reklam anlaşması yaptıkları için gurur duyduklarını dile getirdi. Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, anlaşma her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Sarı-lacivertlilerin Hollandalı yıldızı Van Persie, en büyük kulüplerin en büyük firmalarla anlaşma yaptığını ve her iki tarafın da bu anlaşmadan mutlu olduğunu dile getirdi. Hollandalı bir diğer futbolcu ise Van der Wiel ise yeni sponsordan dolayı mutlu olduğunu açıkladı. diğer yandan ise, Van Persie ve Van der Wiel'in törende neşeli tavırlarıda gözden kaçmadı.
KAYNAK/Eurosport
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Kadıköy'de Müthiş Zafer!
Fenerbahçe, Manchester United'ı 2-1 mağlup ederek, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda liderliğe yükselerek puanını 7'ye çıkarttı.
04.11.2016
Türkiye'den Müthiş Geri Dönüş! İşte Maçın Özeti
2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. maçında Türkiye, Konya'da Ukrayna'yı ağırladı.
06.10.2016
Trabzonspor Taraftarlarına Çok Önemli Açıklamada Bulundu
Trabzon spor Kulübü, son zamanlarda asbaşkan Ahmet Çubukçu ve kulüp genel müdürü Sinan Zengin'adlarını kullanarak taraftarlara loca ve kombine satışı yapmak için uğraşan dolandırıcılar olduğunu söyledi.
08.09.2016
Fenerbahçeliler futbola değil artık basketbola ilgi gösteriyor
Fenerbahçe taraftarları futbola ilgi göstermezken basketbola olan ilgileri ise artarak devam ediyor.
02.08.2016
Beşiktaş Transferde Hız Yaptı
Başkan Fikret Orman transfer görüşmeleri için Portekiz'de bulunurken, siyah-beyazlıların bir hafta içinde üç yeni ad duyurması bekleniyor.
21.08.2016
Trabzonspor' Un Yüzü Yine Gülmedi
Spor Toto Süper Lig' 3'üncü haftasında Trabzonspor sahasında Osmanlıspor'a 2-0 mağlup oldu.
11.09.2016