ABD'nin yeni başkanı Trump, Gülen’i iade edecek mi ?
ABD'nin yeni başkanı Trump Fethullah Gülen'i iade edecek mi?

09 Kasim 2016 - 09:01:07

Çıktı Al

Yorum (0)

ABD’de halk yeni başkanını seçti. Demokratik Partili Hillary Clinton ile Cumhuriyetçi Partili Donald Trump arasındaki çekişmeli geçen başkanlık yarışmasının sonuçlanmasıyla sona erdi. 2016 ABD başkanlık seçiminin galibi Donald Trump oldu.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Anadolu Ajansı’ndan Selçuk Acar kişisel sosyal medya hesabından Fetullah Gülen ile ilgili şaşırtıcı bir paylaşım yaptı. Selçuk Acar yayınladığı mesajda Donald Trump’ın Savunma Bakanı adayıyla görüştüğünü söyleyerek “FETÖ’nün iadesinden yanaydı” bilgisini sosyal medya hesabından yayınladı.

FETÖ’cüler Clinton’nın yanaydı
2016 ABD Başkanlık kampanyaları sürecinde FETÖ'cüler Clinton’ın yürüttüğü kampanyalara büyük bağışlar yaptığı ortaya çıkmıştı ve bu sebeple başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton’ı destekleyen FETÖ’cülerin iade sürecinin askıya alınması konusunda beklenti içinde oldukları iddia edilmişti.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
ABD O Uçağı Düşürdü
Suriye' Deir Ez-Zor kentinde, ABD'ye ait insansız hava aracını düşürdü. ABD öncülüğünde koalisyon savaş uçakları, geçtiğimiz günde aynı bölgede Esed rejimini vurmuştu sonra da, "Yanlışlıkla vurduk" açıklamasını yapılmıştı.
19.09.2016
O Ülkede Ne Yasaklandı?
Kuzey Kore'de, Devlet Başkanı Kim Jong-un hakkında şaka yapmak artık yasaklandı. Ülkede totaliter rejim hakkında yorum ve espri de bundan sonra yasak.
09.09.2016
Arabistan'da bir prense kırbaç cezası!
Cezaevinde yatan bir prense, mahkeme tarafından verilen son kararın ardından kırbaçlanma cezası verildi.
02.11.2016
Putin sert açıklama yaptı
Putin'nin açıklamasında, Rus ordusu kimseyi tehdit etmediğini kaydederek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” dedi.
12.11.2016
İran O Sessizliğini Bozdu Ve...
Türkiye' sınır ötesi harekâtı Fırat Kalkanı için ilk resmi açıklama yapan Tahran yönetimi, operasyon Şam rejimiyle koordineli yürütülmesini istedi.
26.08.2016
Tarihi Barış Anlaşması İmzalandı 52 Senelik Savaş Sona Erdi
Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile Kolombiya Hükümeti arasında 52 sene sonra savaş sona erdiren "tarihi" nitelikte bir barış anlaşması Küba'da yapıldı.
25.08.2016