O Yerde Fetö Operasyonu Yapıldı
Bolu'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan operasyonda 60 iş adamı birlikte dernek yöneticisi de gözaltına alındı.

02 Ekim 2016 - 12:36:41

Çıktı Al

Yorum (0)

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı olan 9 derneğe operasyon yapıldı.

Operasyonda savcılığın hazırladığı 60 şahıslık gözaltı listesi olduğu öğrenildi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şubeleri tarafından yapılan operasyonda dernek başkanları, bazı dernek üyeleri ve işadamları gözaltına alındı. 

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER SORGUDA

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığın talimatı üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 60 şahısı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler hastanede sağlık kontrollerin peşinden İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çok sayıda belge ve dökümana da el konuldu. 

Soruşturma kapsamında çalışmalar sürdüğü, gözaltına alınanların sayısıda artabilir.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Adana'da Bir Fuhuş Çetesi Daha Yakalandı
Adana'da, kendilerini hemşire olarak gösterip 3 bin lira para isteyen fuhuş şebekesi yapılan operasyonda, 3 bayan gözaltına alındı.
11.09.2016
Cep Telefonu Otomobilin İçinde İnfilak Etti Ve...
Konya’ Beyşehir ilçesinde arabanın koltuğunda unutulan cep telefonu patlaması neticesi çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
13.09.2016
Kuşadası Açıklarında 47 Mülteci Yakalandı
Kuşadasında, bottaki 47 mülteci, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
04.11.2016
Diyarbakır'daki O Saldırıda 2 PKK'lı Yakalandı
Diyarbakır'da PKK, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 2 PKK'LI yakalandı.
19.08.2016
Fetö Operasyonu O Kurumada Uzandı
KONYA' Fetullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' (FETO/PDY) yönelik yapılan operasyonda örgüte üye olan 3'ü bayan olmak üzere 13 infaz koruma memuru gözaltına alındı.
29.09.2016
O Bölgede PKK’lılar Köşeye Sıkıştırıldı
Siirt’ Eruh ve Pervari ilçeler kırsalında tespiti yapılan yaklaşık 40 PKK'lıya yönelik dün başlayan geniş çaplı operasyon devam ediyor. Yer yer silah seslerin olduğu bölgede, 20’ye yakın PKK'lı kıstırıldığı öğrenildi.
22.09.2016