O Ülkede Seri Katil Kabusu Yaşanıyor
Japonya’nın Yokohoma kentinde Oguchi Hastanesinde çok tuhaf bir olay yaşandı. İki yaşlı hasta iki gün arayla aynı şekilde ölmesi hastane çalışanları birinin seri katil olabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Söz konusu hastanede 3 ay içinde 48 hasta yaşamını yitirdi.

02 Ekim 2016 - 12:11:02

Çıktı Al

Yorum (0)

88 yaşında olan Sozo Nishikawa  ve Nobuo Yamaki isimli iki hastan iki gün arayla ölmesi ertesinde yapılan otopside hastaların zehirlendikleri ortaya çıktı.  

İki yaşlı hasta ölümü son 3 ay içinde hastanede yaşamını yitirenler 46 hastanın daha ölümü ile ilgili büyük bir şüphe uyandırdı.

Çalışanlar hastanede 48 şahısın yaşamını yitirme sebep olacak kadar büyük bir enfeksiyon olması imkansız olduğunu söylenildi.

Polis yaptığı inceleme neticesinde şüphelinin tıbbi bilgiye sahip bir hastane çalışanı olma ihtimali üzerinde duruyor.

Ayrıca iki hasta 3 günlük tatilde, hastanede çalışan sayısı az olduğu bir dönemde yaşamını yitirdiği, 3 gün boyunca da hastane kapısı geceleri kilitli ve korumalı olduğu da kaydedildi. 

Yaklaşık iki ay evvel Tokyo'da bir bakımevine pencereyi kırarak giren bir saldırgan 19 şahısı öldürmüştü.

Suç oranı düşük olduğu Japonya'da söz konusu cinayetler ülkede son senelerde yapılan en kanlı olay olarak nitelendirilmişti.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Araçtan Çıkanlar Şoke Etti Fransa’da Terör Alarmı
Başkent Paris'de bırakılmış bir araçta 6 mutfak tüpü görüldü.
07.09.2016
Rusya'dan Ani Karar! Ordu Harekete Geçti
Ordu birlikleri, Putin'in talimatıyla savaş hazırlığın denetlenmesi ülke merkez, güney ve batı bölgelerinde denetime geçti.
25.08.2016
ABD'nin yeni başkanı Trump, Gülen’i iade edecek mi ?
ABD'nin yeni başkanı Trump Fethullah Gülen'i iade edecek mi?
09.11.2016
Bu İtiraf Tarihe Geçer Kritik Durumdayız
İngiltere’ birlikten ayrılması peşinden Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yapılacak AB liderler zirveden önce konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, birliğin kritik bir durumda olduğu söyledi.
16.09.2016
İran Öyle Bir Şey Söyledi ki...
İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, ülkenin batısında Hemedan üssü Rus uçakların kullanımına açılması gizli kalması gerektiğini ancak Moskova'nın buna uymadığını açıkladı.
22.08.2016
ABD yeni başkanını seçiyor! Son Durum Nedir ?
ABD'nin yeni başkanı kim olacak ? ABD'de gerçekleştirilen başkanlık seçiminde kıran kırana geçen yarış devam etmekte. Hillary Clinton ve Donald Trump'ın seçimlerde, 50 eyaletten 32'sinde sonuçlar belli oldu. Gelen sonuçlara göre Trump önde gidiyor...
09.11.2016