Belediyelere Operasyon Yapılıyor
İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atanan belediyelere operasyon yapılıyor.

11 Eylül 2016 - 05:42:11

Çıktı Al

Yorum (0)

Batman Belediyesi'nde güvenlik önlemi alınarak emniyet güçleri tarafından arama yapılıyor.

Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanması peşinden, belediye önünde toplanan kalabalığa polis müdahale yaptı.

İçişleri Bakanlığı, PKK-KCK ve FETÖ'ye yardım ve destek yaptığı  gerekçesiyle,  28 belediyeye kayyum atadı.

Kaymum atanan aralarında Batman ve Sur belediyelerin de olduğu bazı belediyelere operasyon yapılıyor.

Sabah saatlerinde açıklanan atama kararı sonrasında Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri Batman Belediyesi'nin önüne gelerek, geniş güvenlik önlemi aldı.

Belediye binasında yapılan arama sonrasında olası bir olaya karşı çevrede zırhlı polis araçları geniş güvenlik önlemi alındı.  

Batman Belediyesi'ne Batman Vali Yardımcısı Ertuğrul Şevket Aksoy, Beşiri ilçe Belediyesi'ne ilçe Kaymakamı Mustafa Maslak, Gercüş ilçe Belediyesi'ne ilçe Kaymakamı Ünal Koç, Beşiri ilçesi İkiköprü belde Belediyesi'ne Beşiri ilçe Kaymakamı Mustafa Maslak kayyum olarak atandı.

HAKKARİ'DE KAYYUM GERGİNLİĞİ

Hakkari'de belediyeye kayyum atanması peşinden, belediye önünde toplananlara, dağılmayınca polis müdahale yaptı. Olaylar sırasında 4 şahıs gözaltına alındı.

Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ile Nurullah Çiftçi'nin, yapılan 'öz yönetim' açıklaması'na katılmaları sebebiyle geçen sene Ağustos ayında tutuklanmaların peşinden, Belediye Meclis üyeleri seçtiği Eş Belediye Başkanları Fatma Yıldız ve Şaban Alkan, polis belediye Vali Yardımcısı Cüneyt Epçim'in kayyum atandığını haber vermesi üzerine Bulvar Caddesi'nde binaya geldi.

Ancak eş başkanlar içeriye alınmadı. Bunun üzerine belediye binası önünde Yıldız ve Alkan beklemeye başladı. Peşinden partililer de çevrede toplanmaya başladı.

Belediye çevresinde önlem alan polis, toplanan grubu dağılmasını istedi. Kalabalık dağılmayınca, basınçlı suyla müdahale yaptı. Çıkan olaylar sırasında 4 şahıs gözaltına alındı.

Emniyet Müdürü Resul Holoğlu da belediye binasına geldi. Belediye binasına bu sırada büyük bir Türk bayrağının asıldığı görüldü.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Cinnet Geçirdi Önüne Geleni Katletti
Çanakkale'nin Bayram iç İlçesinde, kayın validesi 100 yaşında Zehra Şimşek’i boğazını keserek öldüren 54 yaşında Naciye Şimşek, peşinden başka bir bıçak ile bileklerini keserek intihar etti.
20.09.2016
İzmir'de MLKP Operasyonu Yapıldı Gözaltılar Var
İZMİR'de, terör örgütü MLKP'ye (Marksist Leninist Komünist Parti) yönelik farklı adreslere eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 7 şahıs gözaltına alındı.
23.08.2016
Samsun'da Bir Cinayet Daha İşlendi
Samsun'da, askerden yeni geldi genç, silahlı saldırıya uğradı ve yaşamını yitirdi, 1 şahıs da ağır yaralandı.
21.09.2016
Van'da Patlama! Ölü Ve Yaralılar Var!
VAN'ın Özalp İlçesi'nde askeri aracın geçiş esnasında PKK'lılar yola yerleştirdiği patlayıcı inflak etmesi neticesinde 5 asker ile 5 sivil yaralandı. Yaralanan sivillerden 1'inin hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi.
19.08.2016
Kuşadası Açıklarında 47 Mülteci Yakalandı
Kuşadasında, bottaki 47 mülteci, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
04.11.2016
Tunceli'de Şiddetli Çatışma Meydana Geldi
Güvenlik güçleri, Tunceli' Ovacık ilçesinde olan Munzur Vadisi Parkında operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma yaşandı.
21.09.2016