Ələmdar Manafov : Aşk' adlı son single ile büyük başarı yakaladı.
Aşk adlı son single çalışması ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Ələmdar Manafov, yeni şarkısı için kolları sıvadı.

16 Ocak 2023 - 12:47:15

Çıktı Al

Yorum (0)


Ələmdar Manafov, hit şarkıların bestecisi Ersay Üner'in kapısını çalmış. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelme konusunda ikna etmeye başaran Azerbaycanlı şarkıcı Ələmdar Manafovseçimini doğru yaptığını Ersay üner ile çalışmak çok istediğini belirtti. İzmir, Antalya, Kıbrıs, başta olmak üzere haftanın 5-6 günü konserler veren Ələmdar Manafov, Üner'den alacağı şarkının altyapısı için önümüzdeki günlerde stüdyoya buluşacaklarını belirtti.
Üner gibi değerli bir müzik adamı ile çalışacağı için sabırsızlandığını belirten Ələmdar Manafov, "Yeni şarkımı müzikseverlerle paylaşmaya çok az kaldı. Çok heyecanlıyım. Ersay'la çalışmak benim için gurur verici olacak. Müzikseverler şarkıya bayılacak" dedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.
26.08.2016
Kayıp Olan Liselinin Cesedi Arkadaşları Buldu
Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Harita Bölümü'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi Mevlüt Nazım Kantaş geçtiğimiz günlerde kaybolmuştu. Liselinin cesedi boş bir arazide bulundu.
10.11.2016
Yenibosna bombacıları İstanbul'a getirildi.
İstanbul Yenibosna'daki bombalı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla aranan ve Aksaray'da yakalanan PKK'lı terörist ile beraberindeki 2 kişi, İstanbul'a getirildi.
07.10.2016
Lise Diploması İle Yurtdışında Üniversite
Lise Diploması İle Yurtdışında Üniversite
22.09.2022
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
15.12.2023
Bitlo CEO’su Mustafa Alpay’ın Hayatı ve Yaptıkları
Bitlo CEO’su Mustafa Alpay’ın Hayatı ve Yaptıkları
24.11.2022