D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.

24 Agustos 2016 - 16:02:46

Çıktı Al

Yorum (0)

Bölgede operasyonlar devam ediyor. Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşan üs bölgesinde görev yapan komando timine, PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye takviye askerler gönderildi, saldırı yapan PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için hava destekli operasyon yapılıyor. BİNGÖL'DE 1 ASKER ŞEHİT OLDU BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi Cehennem Ormanları'nda PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için yapılan operasyonda PKK'nın tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etmesi neticesinde uzman çavuş Kerim Üye şehit oldu.Karlıova'da Cehennem Ormanları'nda bulunan PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için güvenlik güçlerin iki gün önce yaptığı hava destekli operasyon halan daha devam ediyor. Operasyon kapsamında bugün PKK'lıların araziye tuzakladığı mayın patlaması neticesinde Afyonkarahisarlı uzman çavuş Kerim Üye şehit oldu. Bölgede güvenlik güçleri ile PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için operasyonlar devam ediyor. Cehennem Ormanları'nda dün çıkan çatışmada geçici köy korucuları İdris Demir ile Tarık Aydemir şehit oldu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Liderler Bayram Sonrası Bir Araya Gelecek
Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki gün bir araya gelinmiş olacak.
16.09.2016
Kış Saati Uygulaması Sona mı Erdi?
Yaz saati uygulaması devam etmesi öngören karar Resmi Gazete'de yayımlanmış oldu.
08.09.2016
TSK El Bâb'ı vurdu
TSK'dan yapılan açıklamaya göre IŞİD'in elindeki El Bâb kentindeki 15 hedefe hava harekâtı düzenlendiği söylendi.
15.11.2016
Suriye'nin Kuzeyine Hava Operasyonu Yapıldı
TSK savaş uçakları Baragitah ve Sandarah bölgelerini tek tek vurdu, 3 DAEŞ hedefi ise yok edildi.
19.09.2016
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde İntihar Girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden intihar etmek isteyen vatandaş yürekleri ağza getirdi. 2 saat kadar süren ikna çalışmaları ile ikna edilen vatandaş kurtarıldı.
06.10.2016
Başbakan Yıldırım'dan Yeni Anayasa Müjdesi
Başbakan Yıldırım, "İnşallah değişikliği gerçekleştirir, bu tartışmayı da gündemden çıkarırız" dedi.
08.11.2016