Rusya'dan Ani Karar! Ordu Harekete Geçti
Ordu birlikleri, Putin'in talimatıyla savaş hazırlığın denetlenmesi ülke merkez, güney ve batı bölgelerinde denetime geçti.

25 Agustos 2016 - 14:49:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Rusya Savunma Bakanlığın tarafından, Ordunun ani tatbikata başladığını bildirmiş oldu. Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle harekete geçen birlikler, ülke merkez, güney ve batı askeri bölgelerinde ani denetimler yapıyor. Savunma Bakanı Sergey Şoygu, "Batı, güney ve merkez askeri bölgelerin birlikleri, kuzey filosu, hava güçleri ve hava indirme birliklerin yerel saatle 07.00'den itibaren savaşa hazırlık durumu denetleniyor. Moskova, orduda ani denetim hakkında yabancı ülkelerin ataşelerini bilgilendirdi. Tatbikat 31 Ağustos'a kadar sürmüş olacak.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Frankfurt Havalimanı'nda korku dolu anlar yaşandı
Frankfurt havalimanın bir kısmı, bir şahısın arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçip ve insanların içine girmesi sebebiyle boşaltıldı...
31.08.2016
Rus İstihbarat Gemisi O Bölgeye Geliyor
Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 'Kildin' adlı istihbarat gemisi, Akdeniz'e doğru yola çıktı
22.08.2016
Putin sert açıklama yaptı
Putin'nin açıklamasında, Rus ordusu kimseyi tehdit etmediğini kaydederek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” dedi.
12.11.2016
Bu İtiraf Tarihe Geçer Kritik Durumdayız
İngiltere’ birlikten ayrılması peşinden Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yapılacak AB liderler zirveden önce konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, birliğin kritik bir durumda olduğu söyledi.
16.09.2016
ABD O Uçağı Düşürdü
Suriye' Deir Ez-Zor kentinde, ABD'ye ait insansız hava aracını düşürdü. ABD öncülüğünde koalisyon savaş uçakları, geçtiğimiz günde aynı bölgede Esed rejimini vurmuştu sonra da, "Yanlışlıkla vurduk" açıklamasını yapılmıştı.
19.09.2016
Bulgaristan Başbakanı Borisov istifasını açıkladı
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayının kazanamaması üzerine istifasını açıkladı.
14.11.2016