Arabistan'da bir prense kırbaç cezası!
Cezaevinde yatan bir prense, mahkeme tarafından verilen son kararın ardından kırbaçlanma cezası verildi.

02 Kasim 2016 - 07:41:44

Çıktı Al

Yorum (0)

Geçtiğimiz ay içerisinde Suud ailesinden biri olan Türki bin Suud el Kebir’in kasıtlı bir şekilde adam öldürmek suçu dolayısıyla idam edilmesinde sonra bu sefer ise bir prensin, hapishanede kırbaçlanarak cezalandırıldığı belirlendi.

Bilgilere göre, bir prens Cidde’de bulunan bir cezaevi içerisinde mahkemenin vermiş olduğu son karar sonrasında kırbaçlandı. Mahkeme kararıyla kırbaçlanan prensin ismine de, ne suçu işlediğine dair bir bilgi de verilmedi.

Kırbaçlanan prensin, ne suç işlediği de herkes tarafından merak ediliyor.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Ülkede Seri Katil Kabusu Yaşanıyor
Japonya’nın Yokohoma kentinde Oguchi Hastanesinde çok tuhaf bir olay yaşandı. İki yaşlı hasta iki gün arayla aynı şekilde ölmesi hastane çalışanları birinin seri katil olabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Söz konusu hastanede 3 ay içinde 48 hasta yaşamını yitirdi.
02.10.2016
CIA Başkanı: Çok Önemli Açıklamada Bulundu
ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, Irak ve Suriye' devlet yapısı telafi edilemeyecek şekilde bozulmuş olabileceğini söyledi.
09.09.2016
İran Öyle Bir Şey Söyledi ki...
İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, ülkenin batısında Hemedan üssü Rus uçakların kullanımına açılması gizli kalması gerektiğini ancak Moskova'nın buna uymadığını açıkladı.
22.08.2016
DAEŞ'e Ait O Yerler Tek Tek İmha Edildi
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün, DAEŞ unsurların karargah olarak kullanmış olduğu 3 bina ve örgüte ait bir silahlı araç hava harekatıyla imhası yapıldı. Kantara, Eş Şehid, El Humran ve Taşlıhüyük'te kontrolü sağlanmış oldu.
08.09.2016
Fırat Kalkanı'nda 80. günde neler oldu
Fırat Kalkanı Harekatında dün DEAŞ'a ait 52, PKK/PYD'ye ait 13 hedef vuruldu.
11.11.2016
Bu İtiraf Tarihe Geçer Kritik Durumdayız
İngiltere’ birlikten ayrılması peşinden Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yapılacak AB liderler zirveden önce konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, birliğin kritik bir durumda olduğu söyledi.
16.09.2016