Tem Otoyolu'nu Kullananlar Dikkat
TEM Otoyolu?nun Bolu kesiminde otoyol çıkışların İstanbul istikameti 5, Ankara istikameti 2 ve Bolu Doğu Kavşağı 3 gün ulaşıma kapalı olacaktır.

24 Agustos 2016 - 17:15:20

Çıktı Al

Yorum (0)

Bolu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise şöyle, karayolları ekipleri tarafından otoyolun Bolu Doğu Kavşağın bölümünde aydınlatma direklerin değişimi yapılacaktır. Valilikten yapılan açıklamada ise şöyle: Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Kavşağı bölümünde aydınlatma direklerin değişim çalışması yapılacağından dolayı Ankara - İstanbul istikameti otoyol çıkışı 25 Ağustos ve 29 Ağustos tarihleri arasında 5 gün, İstanbul Ankara istikameti otoyol çıkışı 30 Ağustos ve 31 Ağustos tarihleri arasında 2 gün, D-100 karayolun otoyola giriş kolu (D-100'den Ankara ve İstanbul'a giden kollar) 1 Eylül ve 3 Eylül tarihleri arasında 3 gün trafiğe kapalı kalacaktır. Açıklamada ayrıca sürücülerin uyarı levhalarıyla alternatif yollara yönlendirileceğin bilgisi verildi. Sürücüler trafik işaretlerine muhakkak uyulması gerekmektedir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna PKK'lılar Tarafından Saldırı Yapıldı
Artvin? Kemal Kılıçdaroğlu?nunda olduğu CHP konvoyuna yönelik yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayda 1 şoför, 2 astsubay yaralandı.
25.08.2016
Artık O Yazılara Işıklandırma Yapılmayacak
Sağlık Bakanlığı, serbest eczanelerin levhalarına, “haksız rekabete sebep olmaması” için standart hale getirmiş olacak.
22.09.2016
Kerem Aygün Koleji
Kerem Aygün Koleji
14.12.2022
Diyarbakır’ın köylerinde Sokağa Çıkma Yasağı uygulandı
PKK’ya yapılan operasyon da Diyabakır’ın tam 13 köyüne sokağa çıkma yasağı uygulandı
31.08.2016
Rusya Resmen Açıkladı
Rusya; portakal, mandalina, kayısı şeftali ve eriği Türkiye’den alınması yasak olan gıdaları listesinden çıkardı.
11.10.2016
PKK'lılar O Bölgeye Saldırdı
Van'ın merkez İpek yolu ilçesi'ne bağlı Şerefiye Mahallesi'nde olan Subay Gazinosu, Askerlik Şubesi ile Şehit ve Gazi Aileleri Misafirhanesi'nin olduğu bölgeye PKK'lılar tarafından havan topu atıldı. Havan mermilerin boş yere düşmesi sebebiyle bir vatandaşa ait araba ise zarar gördü.
25.08.2016