Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.

08 Kasim 2016 - 11:25:22

Çıktı Al

Yorum (0)

CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, Denizli’de otomobiliyle seyahat halindeyken hız sınırını aştığını fark etmedi ancak bu esnada radara girdi ve aşırı hızdan 199 lira trafik cezası geldi. Ancak bu karara itiraz eden Gündoğdu, yolda radar olduğuna dair bir tabele olmadığı gerekçe göstererek mahkemeye başvurdu. Mahkeme kararı bu itirazı kabul etti ve kendisine verilen ceza iptal edildi.

Gündoğdu, 25 Mayıs tarihinde Beyağaç’tan Denizli istikametine seyrediyordu. Ancak Kozlar Mahallesi civarında 90 km ile gitmesi gereken yolda 102 km hıza çıkınca radar kontrolü yapan jandarma ekipleri 06 KSE 60 plakalı aracını durdurdu. Kendisine 199 lira ceza kesilen Gündoğdu ekiplere yolda radar olduğuna dair herhangi bir tabela bulunmadığını açıklamaya çalışsa da cezadan kurtulamadı. Bu iddiasını mahkemeye taşıyan ilçe başkanı Tavas Sulh Ceza Mahkemesi’ne cezanın iptali için dava açtı ve itirazı kabul etti.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İnternet erişim engellendi!
İnternete girmekte büyük zorluk yaşanıyor. Facebook, Twitter, Whatsapp, instagram ve Youtube kanallarına erişimler kısıtlandı.
04.11.2016
Gaziantep Saldırısı Sonrası Türkiye?ye Kritik Ziyaret!
Gaziantep'te IŞİD saldırısı sonrası kritik bir ziyaret yapmış olacak. Irak Kürt Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani yarın Türkiye'ye geliyor.
22.08.2016
Hakkari’de patlama meydana geldi! 1 ölü var
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde boş alandaki bir cismin patlaması sonucu yaralanan 11 yaşındaki Umut Ayvalık yaşamını kaybetti.
11.10.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişim sırasında şehit olan Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret yaptı.
21.08.2016
Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.
02.11.2016
Van’da PKK Saldırısı: 3 Korucu Şehit Oldu
Van Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler korucu minibüsünü saldırdı. 3 korucu şehit oldu 1 sivil hayatını kaybetti.
09.11.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ