İzmir'de MLKP Operasyonu Yapıldı Gözaltılar Var
İZMİR'de, terör örgütü MLKP'ye (Marksist Leninist Komünist Parti) yönelik farklı adreslere eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 7 şahıs gözaltına alındı.

23 Agustos 2016 - 07:51:49

Çıktı Al

Yorum (0)

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerin tarafından bu sabah terör örgütü MLKP'ye yönelik operasyon yapıldı. Farklı adreslere eş zamanlı olarak yapılan operasyon, MLKP üyesi olduğu söylenen 7 şahıs gözaltına alındı. Şüpheliler, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Hakkâri'de Patlama Meydana Geldi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçiş esnasında meydana gelen patlamada 3 asker yaralandı.
23.08.2016
Bursa'da FETÖ için operasyon başlatıldı!
Bursa'da FETÖ'nün kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olan ve Yunanistan'a kaçmak isteyen İdris Ç. bottan düşünce yakalandı. Aralarında bulunan 12 kişininde adliyeye sevk edildi.
11.11.2016
O Bölgede Terör Saldırısı
Hakkari' Çukurca ilçesi 25 Eylül'de yapılan bombalı PKK saldırısında ağır yaralanan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Yüzbaşı Özgür Özekin'in (36), Muğla'nın Fethiye ilçesinde evinde büyük üzüntü ve acı yaşandı.
29.09.2016
Cep Telefonu Otomobilin İçinde İnfilak Etti Ve...
Konya’ Beyşehir ilçesinde arabanın koltuğunda unutulan cep telefonu patlaması neticesi çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
13.09.2016
PKK Katliam Araçlarını Bakın Nerede Saklamış
PKK’nın hazırladığı bombalı arabalar Cudi Dağında ormanlık yerde sakladığı ortaya çıktı. Yapılan operasyonda park halinde katliam arabaları imhası yapıldı.
11.09.2016
Gaziantep’te Hain Saldırı 30 Şahıs Yaşamını Yitirdi
Gaziantep'te bir düğüne yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitirenler sayısı 30'a çıktı.
21.08.2016