Cinnet Geçirdi Önüne Geleni Katletti
Çanakkale'nin Bayram iç İlçesinde, kayın validesi 100 yaşında Zehra Şimşek’i boğazını keserek öldüren 54 yaşında Naciye Şimşek, peşinden başka bir bıçak ile bileklerini keserek intihar etti.

20 Eylül 2016 - 10:48:09

Çıktı Al

Yorum (0)

Bayramiç’e 15 kilometre mesafede Çavuşlu Köyü Muhtarı Arif Şimşek’ eşi Azime Şimşek, bugün Sabah saatinde aynı köyde kayınvalidesi Zehra Şimşek’i ziyarete gitmişti.

Şimşek’ evin avlusunda kanlar içinde bulan Azime Şimşek, durumu bildirmek için aynı avlu içinde evi bulunan eltisi, tek çoçuk annesi Naciye Şimşek’e seslendi.

Ancak, cevap alamayınca girdiği evde, eltisini de banyoda kanlar içinde bulan Azime Şimşek, durumu eşine hemen söyledi.

Eşine haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve Jandarma ekipleri gönderildi. Eve gelen sağlık ekipleri Naciye Şimşek ve kayınvalidesi Zehra Şimşek’in yaşamlarını yitirdikleri anlaşıldı. Olay yerini güvenlik şeridiyle çeviren jandarma delil toplaması yaptı.

KURBAN BIÇAĞIYLA KAYINVALİDESİNİ KESMİŞ

Bir senedir psikolojik sorunları sebebiyle tedavi gördüğü Naciye Şimşek’ kurban kestikleri bıçakla, kayınvalidesini boğazını keserek yaşamına son vermiş oldu kendi evine geçip, banyoda bir başka bıçak ile bileklerini keserek intihar etti.

Acı haberi alarak eve gelen Mehmet Şimşek, hem eşi hem de annesini kaybetme şokunu yaşadı.

Olayı komşulardan öğrendiğini söyleyen Şimşek, "Neler yaşandı, olay nasıl meydana geldi bilemiyorum" dedi ve gözyaşı döktü. Şimşek’ komşuları teselli yaptı.

Kan donduran olay Çavuşlu Köyü’nü yasa boğarken, jandarma ve savcının olay yerinde incelemeler devam ediyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Bursa'da FETÖ için operasyon başlatıldı!
Bursa'da FETÖ'nün kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olan ve Yunanistan'a kaçmak isteyen İdris Ç. bottan düşünce yakalandı. Aralarında bulunan 12 kişininde adliyeye sevk edildi.
11.11.2016
Hakkâri'de Patlama Meydana Geldi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçiş esnasında meydana gelen patlamada 3 asker yaralandı.
23.08.2016
Acılı Anne Yürekleri Dağladı
Antalya'da balkondan oda penceresine geçmek isteyen 16 yaşında Yasin Manastır, 3’üncü kattan aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Sinir krizi geçiren anne Nurhan Manastır, "Ne olur ’Şaka yaptım’ de" diyerek göz yaşına boğuldu.
16.09.2016
Cep Telefonu Otomobilin İçinde İnfilak Etti Ve...
Konya’ Beyşehir ilçesinde arabanın koltuğunda unutulan cep telefonu patlaması neticesi çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
13.09.2016
O Bölgede PKK’lılar Köşeye Sıkıştırıldı
Siirt’ Eruh ve Pervari ilçeler kırsalında tespiti yapılan yaklaşık 40 PKK'lıya yönelik dün başlayan geniş çaplı operasyon devam ediyor. Yer yer silah seslerin olduğu bölgede, 20’ye yakın PKK'lı kıstırıldığı öğrenildi.
22.09.2016
O Bölgede Terör Saldırısı
Hakkari' Çukurca ilçesi 25 Eylül'de yapılan bombalı PKK saldırısında ağır yaralanan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Yüzbaşı Özgür Özekin'in (36), Muğla'nın Fethiye ilçesinde evinde büyük üzüntü ve acı yaşandı.
29.09.2016