Beşiktaş Transferde Hız Yaptı
Başkan Fikret Orman transfer görüşmeleri için Portekiz'de bulunurken, siyah-beyazlıların bir hafta içinde üç yeni ad duyurması bekleniyor.
Anasayfa  >   Spor

21 Agustos 2016 - 13:35:24

Çıktı Al

Yorum (0)

Sezona 4-1'lik Alanyaspor galibiyet ile giren Beşiktaş'ta transfer hız kesmeden devam ediyor. Stoper, orta saha ve forvet pozisyonları için belirlenen adlar ile imza aşamasına gelen yönetim, 1 hafta içinde en az üç transferi açıklamayı planlıyor.
Görüşülen oyuncularla ilgili temaslarda bulunmak için Portekiz'e giden başkan Fikret Orman, Talisca, Vincent Aboubakar ve Bruno Martins Indi transferlerini resmiyete kavuşturmayı amaçlıyor. Talisca'yı 2 seneliğine kiralamak için Benfica ile anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, imzaların atılması peşinden resmi açıklama yapılacak. 24 yaşında Kamerunlu forvet Aboubakar'ı kiralama konusunda ise Porto ile anlaşma aşamasına gelen yönetim, son görüşmelerin peşinden bu transferi de tamamlamış olacak. Ayrıca Porto'dan Hollandalı stoper Indi'ye talip olan Beşiktaş, 24 yaşında oyuncu için görüşmeler devam ediyor. Kulübü ile 2 sene daha mukavelesi olan Indi'yi de kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünen siyah-beyazlılar, Portekiz'den bu 3 transferi yaparak dönmek için çalışmalarına devam ediyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Trabzonspor' Un Yüzü Yine Gülmedi
Spor Toto Süper Lig' 3'üncü haftasında Trabzonspor sahasında Osmanlıspor'a 2-0 mağlup oldu.
11.09.2016
Fenerbahçeliler futbola değil artık basketbola ilgi gösteriyor
Fenerbahçe taraftarları futbola ilgi göstermezken basketbola olan ilgileri ise artarak devam ediyor.
02.08.2016
Trabzonspor Taraftarlarına Çok Önemli Açıklamada Bulundu
Trabzon spor Kulübü, son zamanlarda asbaşkan Ahmet Çubukçu ve kulüp genel müdürü Sinan Zengin'adlarını kullanarak taraftarlara loca ve kombine satışı yapmak için uğraşan dolandırıcılar olduğunu söyledi.
08.09.2016
Gençlerbirliği ile İbrahim Üzülmez yolları ayrıldı
A Spor'un haberine göre; Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldığı açıklandı.
07.11.2016
Ve Sonunda Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde
İlk maçı evinde 3-0 kazanan Fenerbahçe, rövanş maçını ise 2-0 kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde ismini gruplara yazdırmayı başardı.
25.08.2016
İşte Beşiktaş'ın yeni golcüsü
Beşiktaş, 24 yaşındaki Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar için görüşmelere başlanıldığını borsaya bildirdi.
27.08.2016