Diyarbakır'daki O Saldırıda 2 PKK'lı Yakalandı
Diyarbakır'da PKK, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 2 PKK'LI yakalandı.

19 Agustos 2016 - 15:13:48

Çıktı Al

Yorum (0)

Valilik'ten yapılan açıklamada, "Yapılan araştırmalarda olaya bizzat iştirak ettiği anlaşılan 2 örgüt mensubu ve eylemde kullanılan 1 araç ele geçirilmiştir.

Diyarbakır'da 5 polis ve 3 sivilin şehit olduğu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'na bombalı araçla yapılan saldırı ile ilgili 2 PKK'lı yakalanırken, eylemde kullanılan bir araç ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Diyarbakır-Batman karayolu Bismil yol ayrımında, vatandaşların gerek özel araçları gerekse toplu taşıma araçlarıyla yoğun olarak seyahat yaptığı bölgede bulunan Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik 15 Ağustos'ta 13.10 sıralarında PKK'lılar tarafından bomba yüklü araç ile saldırı yapmıştı. Patlamada 5 polis memuru ile 3 sivilin yaşamını yitirdiği, 7'si polis memuru olmak üzere 37 şahısın da yaralandı, "Yapılan araştırmalarda olaya bizzat iştirak ettiği anlaşılan 2 örgüt mensubu ve eylemde kullanılan 1 araç ele geçirilmiştir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İzmir'de MLKP Operasyonu Yapıldı Gözaltılar Var
İZMİR'de, terör örgütü MLKP'ye (Marksist Leninist Komünist Parti) yönelik farklı adreslere eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 7 şahıs gözaltına alındı.
23.08.2016
Diyarbakır'daki O Saldırıda 2 PKK'lı Yakalandı
Diyarbakır'da PKK, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 2 PKK'LI yakalandı.
19.08.2016
Hakkâri’de PKK Saldırısı
Hakkari' Çukurca ilçesi PKK saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şehit uzman çavuş Yavuz Mete'nin (26) Bursa'nın İnegöl ilçesinde baba evine ateş düştü.
08.09.2016
Karkamış’ta Bayram Telaşı Yaşanıyor
Bu sırada çatışmalar devam etmesine rağmen Türkiye Suriye sınırı Gaziantep Karkamış hattında bayram yoğunluğu yaşanıyor.
11.09.2016
Hakkâri'de Patlama Meydana Geldi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçiş esnasında meydana gelen patlamada 3 asker yaralandı.
23.08.2016
O Bölgede Çatışma Yaşandı
Ordu'nun Mesudiye ilçesi ormanlık yerde güvenlik güçleri ile bir grup arasında çıkan çatışmada 6 şahıs öldürüldü.
30.09.2016