"MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine Hazırlanıyor"
"MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine Hazırlanıyor"

11 Nisan 2023 - 14:07:43

Çıktı Al

Yorum (0)

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler için resmi olarak aday oldu. Anayasa ve Milletvekili Seçim Kanunu'na göre, son genel seçimin başlangıcından itibaren beş yıllık sürenin dolmasının ardından gerçekleştirilecek olan seçimler, bu yıl 14 Mayıs Çarşamba günü kutlanacak.
Yunus Emre Durmuş, MHP'nin 1. Bölge'deki seçmenlerine hizmet etme amacıyla yola çıktığını belirtirken, seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti. Durmuş, seçim süreci boyunca vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak, bölgenin sorunlarına çözüm üretmeyi hedeflediğini dile getirdi.
MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Durmuş, seçim çalışmaları kapsamında bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını ve beklentilerini dinlemeye devam edecek. Ayrıca sosyal medya ve diğer iletişim kanallarını kullanarak, seçmenlerle sürekli iletişim halinde olmayı planladığını ifade etti.
14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde, MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, partisinin politikalarını ve projelerini seçmenlere anlatarak, bölgenin temsilcisi olmayı hedefliyor.
 
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul'da bazı yollar 1 hafta kapalı olacak
9-13 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 23. Dünya Enerji Kongresi sebebiyle bazı yollar, 6 Ekim'den 13 Ekim'e kadar trafiğe kapalı olacak.
06.10.2016
Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.
10.10.2016
Rusya Resmen Açıkladı
Rusya; portakal, mandalina, kayısı şeftali ve eriği Türkiye’den alınması yasak olan gıdaları listesinden çıkardı.
11.10.2016
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
28.04.2023
Ümran'ın Ağabeyi Yaşamını Yitirdi
Ambülansta bakışlarıyla dünyayı sarsan 5 yaşında Ümran Dakniş'in 10 yaşında ağabeyi Ali, aynı saldırıda yaralandıktan sonra yaşamını yitirdi.
21.08.2016
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ