O Soruşturmada 38 Tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Antalya Milletvekili Baykal ve bazı eski MHP'li milletvekillerine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturmada 38 şahıs tutuklandı.

23 Agustos 2016 - 07:18:51

Çıktı Al

Yorum (0)

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve bazı eski MHP'li milletvekillerine ait olduğu ileri sürülen görüntülerle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığın tarafından yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye gönderilen 47 şahıstan 38'i tutuklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğünde işlemlerin peşinden adliyeye getirilerek soruşturmayı yürüten savcılar tarafından ifadeleri alınan şüpheliler, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan şüphelilerden, eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak'ın da olduğu 38'i tutuklandı. Diğer 9 zanlı ise adli kontrol şartıyla mahkemece serbest bırakıldı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbullular Bu Sabah Büyük Bir Gürültüyle Uyandı
Kısa Bir Zaman Evvel boşaltılan bina, sabaha Büyük Bir Gürültüyle çöktü ve yoldan geçen bir şahıs hafif yaralandı.
22.09.2016
Gaziantep Saldırısı Sonrası Türkiye?ye Kritik Ziyaret!
Gaziantep'te IŞİD saldırısı sonrası kritik bir ziyaret yapmış olacak. Irak Kürt Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani yarın Türkiye'ye geliyor.
22.08.2016
Van’da PKK Saldırısı: 3 Korucu Şehit Oldu
Van Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler korucu minibüsünü saldırdı. 3 korucu şehit oldu 1 sivil hayatını kaybetti.
09.11.2016
O Gıda Tüketimi Giderek Hızla Artıyor
Tavuk döner gibi birbirinden lezzetli ve farklı yemek çeşitleri olanak tanıyan tavuk tüketimi 90'lı seneler'den bu yana artış yaşanıyor.
19.08.2016
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016
HDP'li 3 vekil için tutuklanma talebi!
Gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken tutuklandı. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
04.11.2016