Cep Telefonu Otomobilin İçinde İnfilak Etti Ve...
Konya’ Beyşehir ilçesinde arabanın koltuğunda unutulan cep telefonu patlaması neticesi çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

13 Eylül 2016 - 04:16:13

Çıktı Al

Yorum (0)

Müftü Mahallesi BSA kanalı kenarında park halinde duran bir Arabanın yandığı ihbarı üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Kanal kenarında park halinde 42 K 5742 plakalı aracın yandığını gören itfaiye ekipleri, kapıları kilitli olan aracın ön camlarını kırarak yangına müdahale yaptı.

Alevler aracı tamamen sarmadan söndürüldü. Ekipler, araç içerisinde eşya ve malzemeler arabanın dışına çıkararak yangını kontrol altına aldı.

Yangın çıkış sebebi ise araştıran itfaiye ekipleri, aracın sağ ön koltuğu üzerinde yanmış bir cep telefonu görüldü. Yapılan incelemede cep telefonu patlaması neticesinde yangının çıktığı belirlendi.

Polis uzun süre plakadan belirlediği aracın sahibine ulaşmaya çalışırken, bir süre sonra arabanın sahibi aracın yanına gelerek aracını teslim aldı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Cep Telefonu Otomobilin İçinde İnfilak Etti Ve...
Konya’ Beyşehir ilçesinde arabanın koltuğunda unutulan cep telefonu patlaması neticesi çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
13.09.2016
15 aydır kayıp olan baba ve oğlunun cesedi bulundu!
Afyonkarahisar'da 15 ay önce kaybolan baba ve oğlunun cesetleri, bir oyukta bulundu.
02.11.2016
PKK Katliam Araçlarını Bakın Nerede Saklamış
PKK’nın hazırladığı bombalı arabalar Cudi Dağında ormanlık yerde sakladığı ortaya çıktı. Yapılan operasyonda park halinde katliam arabaları imhası yapıldı.
11.09.2016
O Yerde Fetö Operasyonu Yapıldı
Bolu'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan operasyonda 60 iş adamı birlikte dernek yöneticisi de gözaltına alındı.
02.10.2016
Cinnet Geçirdi Önüne Geleni Katletti
Çanakkale'nin Bayram iç İlçesinde, kayın validesi 100 yaşında Zehra Şimşek’i boğazını keserek öldüren 54 yaşında Naciye Şimşek, peşinden başka bir bıçak ile bileklerini keserek intihar etti.
20.09.2016
O Bölgede Terör Saldırısı
Hakkari' Çukurca ilçesi 25 Eylül'de yapılan bombalı PKK saldırısında ağır yaralanan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Yüzbaşı Özgür Özekin'in (36), Muğla'nın Fethiye ilçesinde evinde büyük üzüntü ve acı yaşandı.
29.09.2016