ABD O Uçağı Düşürdü
Suriye' Deir Ez-Zor kentinde, ABD'ye ait insansız hava aracını düşürdü. ABD öncülüğünde koalisyon savaş uçakları, geçtiğimiz günde aynı bölgede Esed rejimini vurmuştu sonra da, "Yanlışlıkla vurduk" açıklamasını yapılmıştı.

19 Eylül 2016 - 06:26:22

Çıktı Al

Yorum (0)

ABD' Suriye Ordusu' Deir ez Zor bölgesinde 'yanlışlıkla' bombalaması ardından bu sabah aynı bölgede ABD'ye ait İHA düşürülmüştü.

Suriye ordusu, Deir ez Zor'un doğusunda Jabal Therdeh bölgesinde bulunan dağların çevresinde tespiti yapılan bir İHA'yı düşürdü.

Yerel bir kaynak ise, Suriye ordusu 137. Topçu Tugayı'na bağlı 17. Tank Birliği tarafından ateş edilen İHA'nın Suriye hava sahasını terk etmeyi başardı.

ABD öncülüğünde koalisyon uçakları Deir ez Zor'da Suriye ordusuna ait mevziler vurulmuştu. ABD, 62 Suriye askerin yaşamını yitiren saldırı 'yanlışlıkla' yapıldığını açıklamış ve pişman olduklarını belirtmişti.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
ABD'nin yeni başkanı Trump, Gülen’i iade edecek mi ?
ABD'nin yeni başkanı Trump Fethullah Gülen'i iade edecek mi?
09.11.2016
DAEŞ'e Ait O Yerler Tek Tek İmha Edildi
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün, DAEŞ unsurların karargah olarak kullanmış olduğu 3 bina ve örgüte ait bir silahlı araç hava harekatıyla imhası yapıldı. Kantara, Eş Şehid, El Humran ve Taşlıhüyük'te kontrolü sağlanmış oldu.
08.09.2016
İsrail Gazze Arasında Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail Ordusuna bağlı savaş uçakları Gazze'nin bazı bölgelerine karşı hava harekatı yapmaya devam ediyor, küresel anlamda tepkiler ise gelmeye devam ediyor.
22.08.2016
İran O Sessizliğini Bozdu Ve...
Türkiye' sınır ötesi harekâtı Fırat Kalkanı için ilk resmi açıklama yapan Tahran yönetimi, operasyon Şam rejimiyle koordineli yürütülmesini istedi.
26.08.2016
Frankfurt Havalimanı'nda korku dolu anlar yaşandı
Frankfurt havalimanın bir kısmı, bir şahısın arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçip ve insanların içine girmesi sebebiyle boşaltıldı...
31.08.2016
Artık ABD'nin yeni Başkanı Trump
ABD başkanlık seçiminde Donald Trump, delege sayısını 274'e çıkararak 45. Başkan oldu. Rakibi Clinton'ın, Trump'ı arayarak tebrik etti.
09.11.2016