O İmamın Mal Varlığını Duyan Dudakları Uçukladı
Sakarya'da FETÖ'nün ikinci adamı olarak bilinen Cevdet Türkyolu ve akrabalarına tüm mal varlıklarına el konulmuş oldu.

26 Agustos 2016 - 06:59:04

Çıktı Al

Yorum (0)

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün ikinci adamı olarak bilinen ve örgütün illegal alanların sorumlusu olan Türkyolu ve akrabaların tüm mal varlıklarına el konulması için Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine başvuruldu. EL KONULMASINA KARAR VERİLDİ Başvuruyu inceleyen hakimlik, Türkyolu ve akrabaların taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlarda hesaplarına, gerçek veya tüzel şahıslar nezdinde her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerde ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verdi. Bu arada, Cevdet Türkyolu'nun, Amerika'nın New Jersey eyaletinde noterde hazırlanmış Türkiye'deki mal varlığın yönetimi konusunda verdiği vekaletname, soruşturma kapsamında tutuklanan kardeşi Muharrem Türkyolu'nun evinde yapılan aramalarda bulundu. ABD BANKALARINDA 1.8 MİLYON DOLARI VAR Örgüt içerisinde Gülen'den sonra gelen bir numaralı o hoca Türkyolu, başta İstanbul olmak üzere 4 şehirde toplam 39 taşınmaz mülke sahip. FETÖ'nün içerisinde daha çok 'Uzun Cevdet' namıyla bilinen 'süper imam' Türkyolu, örgüt içerisinde illegal faaliyetlerin planlayıcısı ve uygulayıcısı olarak biliniyor. Gülen'in tekme Tokat dövdüğü Türkyolu, örgüt içerisinde Gülen'den sonra gelen bir numaralı o hoca. Türkyolu'nun Türkiye'de bulunan gayrimenkul serveti ortaya çıkmış oldu. 4 ŞEHİRDE 39 TAŞINMAZ MÜLKÜ BULUNUYOR Türkyolu'nun İstanbul'da 11, Sakarya'da 24, İzmit'te 3 ve Ankara'da 1 tane olmak üzere toplam 4 şehirde 39 taşınmaz mülkü var. ABD'de yaşayan Türkyolu, Gülen'in 1999'dan beri ikamet ettiği Pensilvanya'da malikâne yanında 3 katlı bir villada ailesiyle oturuyor. Türkyolu'nun Pensilvanya civarında 2 ayrı villası daha var. Türkyolu'nun ABD bankalarında 1.8 milyon dolar nakit parası var.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Ünlü Kolejin Tamamı Satıldı
Büyük bir hızla büyüyüp, güçlenen Doğa Okulların satışı dün yapıldı.
21.08.2016
Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.
02.11.2016
TSK PKK'ya Ağır Darbe İndiriyor
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari' Yüksekova ilçesi Dağlıca İki yaka kırsalına yapılan hava harekatında, bölgede tespit yapılan bir sabit üç dinamik hedef imhası yapıldı 7 PKK'lı ise tesirsiz hale getirildi.
13.09.2016
Tam 40 Bin Öğretmen Yer Değiştirmiş Olacak
15 Temmuz darbe girişimin ertesinde 28 bin öğretmen ihraç yapılırken, yaklaşık 20 bin öğretmen de soruşturmalarla açığa alındı. İşte o öğretmenlerin oluşturduğu açığı kapatmak için o formül bulundu.
22.09.2016
Ünlü Restoranda Çatışma Çıktı Yaralılar Var
Beyoğlu Sütlüce'de olan ünlü restorana arabayla gelen şahıs yada şahıslar arabadan ateş ederek dükkan sahibini ve bir çalışanı vurarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2016
D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.
24.08.2016