Onlardan Haber Alınamıyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gün önce kaybolan 8 yaşında Bayram Erol ve 5 yaşında Dursun Kağan Taşçı için yapılan çalışmalardan bir netice alınamadı.

22 Agustos 2016 - 14:21:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Acılı anne Adile Erol, "Çocuğumu çok özledim" dedi. Reşadiye'nin Çermik Mahallesinde oturan Adile ve Ömer Erol çiftin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftin çocukları Dursun Kağan, geçen sene 29 Aralık'ta saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine gelmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerin de katılımıyla arama çalışmaları yapıldı. Aylarca yapılan tüm aramalara rağmen çocukların izine rastlanamadı.
Ölü veya diri çocuğumuzu istiyoruz
Bayram Erol'un acılı annesi Adile Erol, çocuğunun yaklaşık 9 aydan beri kayıp olduğunu söyledi. Çocukların Kelkit Çayı'nda ve bir çok noktada arandığını ancak bir netice çıkmadığını söyleyen anne Erol, "Bu çocuklar uçmadı ya elbet bir yerde. Bir bilen var ama kimse bize söylemiyor. Gören bilen varsa Allah rızası için bize söylesinler. Biz de bir haber bekliyoruz. Bu kadar feryadımızı duysunlar. Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik. Çünkü hiçbir şeylerine rast gelmedik. Bir gün inşallah haber alacağız. Kaç aydır çocuğumuzun kokusunu özledik. Anne olmak çok zor, ağlamadığım bir gün yok. Çocuğumu çok özledim.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
21.08.2016
O Soruşturmada 38 Tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Antalya Milletvekili Baykal ve bazı eski MHP'li milletvekillerine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturmada 38 şahıs tutuklandı.
23.08.2016
Demirtaş Hakkında O İddianame Kabul Edildi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla 5 seneye kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmiş oldu.
25.08.2016
Merakla Beklenen İşte O Reyting Neticeleri
22 Eylül reyting neticeleri belli oldu ve Bodrum Masalı dizisi yeni bölümü ile Show Ana Haber'i geçti 22 Eylül Perşembe gecesi reyting birincisi oldu. reyting sıralamasında ilk 20'ye giren program ve diziler.
23.09.2016
Enes Ünal'ın yeni takımı belli oldu
Enes Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak transferi hakkında açıklamalar yaptı
22.07.2016
Diyarbakır’ın köylerinde Sokağa Çıkma Yasağı uygulandı
PKK’ya yapılan operasyon da Diyabakır’ın tam 13 köyüne sokağa çıkma yasağı uygulandı
31.08.2016