Android 7.0 Nougat Güncellemesi Ne Zaman?
Android'in en son sürümü olan Android 7.0 Nougat güncellemesi sunulacağı ilk tarih ise belli oldu. Gelecek olan güncelleme Nexus modelleri için 22 Ağustos'ta olacağı duyuruldu.

21 Agustos 2016 - 14:10:22

Çıktı Al

Yorum (0)

Android kullanıcıların canını en çok sıkan yayınlanmakta olan güncellemeler oluyor. Android üreticilerin cihazların üretip peşinden ise piyasaya sunduğu haftalar güncelleme verip daha sonra ise güncellemeleri uzun süre içerisinde verme veya ilgisizlik duyulması bir çok kullanıcının yakınmasına sebep oluyor.

Google'ın kendi üretmiş olduğu cihazların dışında ayrıca Android telefon kullanıcıları heyecanla cihazların ne zaman güncelleneceğini söylerken veya güncellemenin gelip gelmeyeceğini bildirirken, Nexus telefonlar için Android 7.0 Nougat güncelleme tarihi belli oldu. Kanadalı operatör'ün aracı olması ile beraber ortaya çıkarılan bilgilerde ilk başta halka açık olarak Android 7.0 Nougat güncellemesi 22 Ağustos 2016 tarihinde Huawei Nexus 6P ve LG Nexus 5P modelleri için geleceği duyuruldu. Bu cihazların hemen peşinden çok kısa süre sonra Android One platformunda olan cihazlara yeni güncelleme gelecek.
Diğer Cihazlar İçin Güncelleme Tarihi Nedir?
Şuan şirketler tarafından bir bilgi verilmezken 2016 sene sonlarına doğru Samsung Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, LG G5, LG G5 SE, HTC 10, HTC One M9, Sony Xperia X Performance, Xperia X, Xperia XA, Huawei P9 ve Mate 8 benzeri popüler cihazların güncelleme alması bekleniliyor. Ayrıca bu cihazların dışında bir çok cihazda güncellemeyi alabilecek. Android 7.0 Nougat güncellemesi ile Marshmallow kullanıcı kitlesi azalacağını düşünüyoruz.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Whatsapp'a Yeni Gelecek Özellik Ne ?
Whatsapp,güvenlik önlemlerini dahada yükseltmeyi planlıyor. Whatsapp’a çok yakın bir zamanda yeni bir özellik daha gelecek. İşte o özellik...
15.11.2016
Türk Sinemasının Uluslararası Alanda Tanınması
Türk Sinemasının Uluslararası Alanda Tanınması
21.10.2023
İnstagram Takipci Satın Al
İnstagram Takipci Satın Al
04.06.2023
Tik Tok Takipçi Satın Al
Tik Tok Takipçi Satın Al
29.03.2023
Whatsapp'a gelen yeni özellik ne ?
WhatsApp, yeni güncelleme ile uzun süredir merakla beklenen özelliği cihazlarımıza geldi.
07.11.2016
Twitter'da Herkesin Beklediği O Tarih Geldi
Sosyal ağ devlerinden Twitter' artık 140 karakter sınırlı olmayacak. 19 Eylül den itibarıyla tweetlere eklenen fotoğraf, video ve linklerin karakter sınırından azalmayacağı söylenildi.
15.09.2016