Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Önemli Açıklama Yaptı
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gaziantep?te yapılan PKK saldırısını lanetledi.

21 Agustos 2016 - 12:06:41

Çıktı Al

Yorum (0)

Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da hesabından, Gaziantep'in kardeşliğin, dayanışmanın ve istiklalin şehri olduğunu söyleyerek hain, menfur, vahşi saldırıyı lanetlediğini açıkladı.
Kurtulmuş, paylaşımında, "Saldırıda yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Hepimiz şunu bilmeli ve unutmamalıyız ki Sayın Cumhurbaşkanı'mızın söylediği gibi bu bir ikinci İstiklal Savaşı'dır dedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016
Binali Yıldırım'dan Suriye mesajı
Başbakan yabancı basın mensuplarına Türkiye'nin Suriye'de daha etkili olacacağını söyledi, Esad'ın durumuyla ilgili görüşünü anlattı.
20.08.2016
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
22.03.2023
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016
Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.
09.11.2016
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Hava sıcaklıkları 4 – 7 derece düşecek. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı taraflarında hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyaları ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.
06.10.2016