2 PKK'lı Tesirsiz Hale Getirildi
Erzurum'da, PKK'ya yönelik yapılan operasyonda 2 şahıs tesirsiz hale getirildi.

21 Agustos 2016 - 10:37:19

Çıktı Al

Yorum (0)

Valilikten yapılan açıklamada, Tekman ilçesi Çevirme Köyü Handekan Mezrası civarında örgüt mensuplarının olduğu bilgisi alınması üzerine, Polis Özel Harekat Timlerince mezrada operasyon yaptı.

Operasyonda, PKK üyesi iki şahıs etkisiz hale getirildi, bir adet kalaşnikof ve M-16, iki küçük silah, el bombası ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Etkisiz hale getirilen PKK üyeleri birinin Berhüdan kod adlı Nuri K. olduğu bildirildi. Açıklamada, bölgede arama tarama faaliyetlerin devam ettiği belirlendi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
KPSS Önlisans Sınav sonuçları açıklandı
16 Ekim'de gerçekleştirilen KPPS Önlisans sonuçları açıklandı.
08.11.2016
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde İntihar Girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden intihar etmek isteyen vatandaş yürekleri ağza getirdi. 2 saat kadar süren ikna çalışmaları ile ikna edilen vatandaş kurtarıldı.
06.10.2016
Boşanma Avukatı Ne İş Yapar?
Boşanma Avukatı Ne İş Yapar?
17.11.2023
Didem Arslan Yılmaz: Hangi Kanala Geliyor?
Habertürk’ten ayrıldı ve daha sonra CNN Türk ekranlarında Türkiye’nin Gündemi isimli program sunmaya başladı Didem Arslan Yılmaz, Habertürk’e tekrar dan geri döndüğünü açıkladı.
09.09.2016
Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.
08.11.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Önemli Açıklama Yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram mesajında Terör ve DAEŞ'le mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamaları yeni adımların sinyali olarak da yorumlanmış oldu.
11.09.2016