Beylikdüzü Spa Merkezi: As Spa Merkezi
Beylikdüzü Spa Merkezi: As Spa Merkezi

07 Agustos 2023 - 15:02:27

Çıktı Al

Yorum (0)

Günün stresini ve yorgunluğunu geride bırakmak, bedeninizi ve zihninizin tazelendiğini hissetmek için Beylikdüzü ilçesinin en özel köşelerinden birine konumlanmış Beylikdüzü As Spa Merkezi, kendinizi şımartmanın ve rahatlamanın en nefis yolu olarak sizi bekliyor. Modern yaşamın getirdiği koşturmaca içinde kaybolan herkes için bu spa merkezi, masaj salonu, havuz, sauna, buhar odası ve hamam gibi bir dizi ayrıcalıklı hizmet sunarak adeta bir vaha gibi geliyor.

As Spa Merkezi'nin içeri adım attığınız anda sizi saran huzurlu atmosferi, sıcak ve samimi personeli ile birleşerek, gerçek bir kaçış sunuyor. Profesyonel masörlerin uyguladığı özel masajlar, günün yorgunluğunu adeta avucunuzun içine alıp götürüyor. Vücudunuzun her bir noktasında hissedilen hafif dokunuşlar, kaslarınızı rahatlatmanın yanı sıra zihninizi de arındırıyor.
Spa merkezinin ayrıcalıklarından biri olan geniş ve ferah havuzu, suyun kollarında dinginliği yakalamak isteyenleri bekliyor. Beylikdüzü sauna ve buhar odası ise vücudunuzu toksinlerden arındırmanın ve derinlemesine temizlemenin etkili yöntemleri olarak öne çıkıyor. Geleneksel Türk hamamı ise hem bedeni hem de ruhu arındırmanın yüzyıllardır süregelen bir yolunu sunuyor.
As Spa Merkezi, konforlu ve modern tasarımı ile de dikkat çekiyor. Doğal ışığın rahatlatıcı etkisi, iç mekanı aydınlatırken sizi dinginliğe davet ediyor. İhtiyaçlarınıza özel tasarlanmış özel odalar, kişisel rahatlamanızı en üst düzeye çıkarmak için ideal bir alan sunuyor.
Beylikdüzü'nde eşsiz bir kaçamak yaşamak isteyenler için As Spa Merkezi, tüm bu özellikleriyle adeta bir vaha gibi parlıyor. Modern yaşamın karmaşasından uzaklaşıp kusursuz bir rahatlama deneyimi yaşamak isteyenler için As Spa Merkezi, unutulmaz anlar sunmaya hazır. Siz de bedeninizi şımartmak, zihninizi dinlendirmek ve ruhunuzu yenilemek için bu özel adrese bir adım atmayı ihmal etmeyin.
 
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Adana’da 1 Polis Şehit Oldu!
Adana’da PKK yandaşlarının yaptığı eylemde açılan ateşle ağır yaralanan 1 polis memuru şehit oldu.
06.11.2016
Ağrı’da okullar 2 gün tatil edildi!
Ağrı'da etkili olan kar yağışları sonucunda şehir merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Okula gitmekte zorlanan öğrenciler için ise müjdeli bir haber geldi.
02.11.2016
İŞİD Lideri Nerede Saklanıyor?
Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nden üst düzey bir yetkili İşid lideri Bağdadi'nin Musul'da olduğunu söyledi.
02.11.2016
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016
Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.
14.11.2016
Ünlü Kolejin Tamamı Satıldı
Büyük bir hızla büyüyüp, güçlenen Doğa Okulların satışı dün yapıldı.
21.08.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ