Enes Ünal'ın yeni takımı belli oldu
Enes Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak transferi hakkında açıklamalar yaptı

22 Temmuz 2016 - 20:21:17

Çıktı Al

Yorum (0)

Enes Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak, Enes'in yeni sezonda forma giyeceği takımın %90 ihtimalle Twente olacağını ifade etti.
Son günlerde Manchester City'nin yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın, Enes Ünal'ı Çin'de gerçekleştirilecek Uluslararası Şampiyonlar Kupası kadrosuna almadığı yönünde çıkan haberlerin detaylarına değinen Altıparmak, normalde Enes'in Manchester City ile kampa gideceğini ama bu durumun öncesinde Twente ile Manchester City'nin görüşmeye başladığını dile getirdi.Hürriyet'in haberine göre; Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola ile beraber oturulup konuşulduğunu söyleyen Batur Altıparmak, Enes'in de Manchester City yetkililerine Twente'ye gitmek istediğini açıkladığini ifade etti. Batur Altıparmak ilaveten, Ağustos ayında başlayacak olan Hollanda Ligi'nde çalışma izni işlemlerinin tamamlanması için hazırlıkların yapıldığını açıkladı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Fatma Şahin Önemli Açıklamada Bulundu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, FETÖ'cü darbeci general Semih Terzi'nin Kilis'te olduğu dönemde yaşananları anlattı.
21.08.2016
Ümran'ın Ağabeyi Yaşamını Yitirdi
Ambülansta bakışlarıyla dünyayı sarsan 5 yaşında Ümran Dakniş'in 10 yaşında ağabeyi Ali, aynı saldırıda yaralandıktan sonra yaşamını yitirdi.
21.08.2016
Kayıp Olan Liselinin Cesedi Arkadaşları Buldu
Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Harita Bölümü'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi Mevlüt Nazım Kantaş geçtiğimiz günlerde kaybolmuştu. Liselinin cesedi boş bir arazide bulundu.
10.11.2016
Hainlere Asla Geçit Vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cizre'de PKK saldırısını ilişkin, 'Saldırıyı şiddetle kınıyorum' dedi.
26.08.2016
Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.
26.08.2016
Diyarbakır'da Hangi Mahalleye Sokağa Çıkma Yasağı Geldi
Hani, Lice ve Kocaköy ilçesine bağlı 13 mahalleye yasak geldi nedeni ise, PKK'ya yapılacak operasyon. Operasyonda üst düzey PKK yöneticilerin olduğu bölgelere asker ve özel harekat girmiş olacak, uçaksavar mevzileri ise vurulacak.
09.09.2016