Kayıp Olan Liselinin Cesedi Arkadaşları Buldu
Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Harita Bölümü'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi Mevlüt Nazım Kantaş geçtiğimiz günlerde kaybolmuştu. Liselinin cesedi boş bir arazide bulundu.

10 Kasim 2016 - 13:14:25

Çıktı Al

Yorum (0)

Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Harita Bölümü'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi Mevlüt Nazım Kantaş geçtiğimiz günlerde kaybolmuştu. Liselinin cesedi boş bir arazide bulundu.

Arkadaşları, okulun yakınlarında yer alan ve 1592. sokak olarak bilinen bölgede ki bir arazide cesedi buldular. Gençler apar topar polise haber verdiler. Olay yerine gelen polis cesedin Mevlüt Nazım Kantaş'a ait olduğunu tespit etti.

Ailesi Sinir Krizi Geçirdi!

Olay yerine gelen ve oğullarının cansız bedenlerini gören aile fertleri, sinir krizi geçirdi. Kısa süre içerisin de anne Kantaş çığlıklar içerisinde bayılcak hale geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hemen duruma müdahale ederek aile fertlerini sakinleştirmeye çalıştılar.

Adli Tıp Raporu Bekleniyor

Şahsın neden öldüğü ve neden böyle boş bir araziye atıldığı ise merak konusu. Cesedin üzerinde herhangi bir darp izi görünmüyordu. İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan ceset, bir süre sonra yapılacak otopsi raporu ile neden öldüğü aydınlanmış olacak.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Ağrı’da okullar 2 gün tatil edildi!
Ağrı'da etkili olan kar yağışları sonucunda şehir merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Okula gitmekte zorlanan öğrenciler için ise müjdeli bir haber geldi.
02.11.2016
Konya'da 20 Pilot Daha Tutuklandı!
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen operasyonda 20 pilot daha tutuklandı.
07.11.2016
Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna PKK'lılar Tarafından Saldırı Yapıldı
Artvin? Kemal Kılıçdaroğlu?nunda olduğu CHP konvoyuna yönelik yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayda 1 şoför, 2 astsubay yaralandı.
25.08.2016
2 PKK'lı Tesirsiz Hale Getirildi
Erzurum'da, PKK'ya yönelik yapılan operasyonda 2 şahıs tesirsiz hale getirildi.
21.08.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Üyeliğine Hangi İsmi Seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyeliklerine Recai Akyel ve Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez?i seçmiş oldu.
25.08.2016
İstanbul'da 10 İlçede Elektrik Kesintisi
Boğaziçi Dağıtım AŞ tarafından yapılan açıklamada 10 ilçede 16 Kasım Çarşamba günü elektrik verilemeyeceği belirtildi.
14.11.2016