İstanbul’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu!
İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’da farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopterleri de eşlik etti.

07 Kasim 2016 - 01:59:13

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu, Şişli ve Sultangazi ilçelerinde daha önceden belirlenen yerlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Zehir tacirlerine yapılan operasyona polis, özel harekat ve polis helikopterleri havadan destek verdi.

Beyoğlu-Devşirmeler Sokak’taki bir apartmanda bulunan daireye baskın yapan polis ekipleri, kapıyı kırdıktan sonra içeri girerek dairede ve bölgede aramalar yaptı. Evi ve bahçeyi didik didik arayan polis ekipleri iki adet ruhsatsız silah buldu. Herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmayan operasyonda, ekipler aramalarına devam etmektedir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.
07.11.2016
Başbakan Yıldırım, Milletvekillerini O Bölgeye Gönderiyor
Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'te yapılan PKK saldırısı peşinden İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan kapsamlı bilgi aldı.
21.08.2016
İstanbul'da elektrik kesintisi olacak
İstanbul'un 9 ilçesinin bazı mahallelerine 7 Kasım Pazartesi günü elektrik verilemeyecek.
05.11.2016
Didem Arslan Yılmaz: Hangi Kanala Geliyor?
Habertürk’ten ayrıldı ve daha sonra CNN Türk ekranlarında Türkiye’nin Gündemi isimli program sunmaya başladı Didem Arslan Yılmaz, Habertürk’e tekrar dan geri döndüğünü açıkladı.
09.09.2016
Liderler Zirvesinden Ne Karar Verildi
Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi.Zirve toplantısı 3 saat sürdü.
22.08.2016
Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.
09.11.2016