15 Temmuz Şehitler Köprüsüde intihar girişimi
Pazar sabahı elinde silahla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerine çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunmak istedi.

06 Kasim 2016 - 05:08:58

Çıktı Al

Yorum (0)

Pazar sabahı İstanbul trafiğinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gitmek isteyenlere adeta kabus oldu. intihar girişimden dolayı trafik oldukça yoğundu. Tedbir amaçlı trafiğin köprü geçişlerine kapatıldığı belirtildi.
Haber sabah saatlerinde elinde silah bulunan bir vatandaşın Avrupa istikametinden Anadolu Yakası istikametine geçişi esnasında köprüde durarak etrafa rastgele ateş etmesiyle, vatandaşların olayı ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildiği belirtildi. Güvenlik önlemleri alan Polisler 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün her iki yönünü trafiğe kapattıklar.
15 dakika kadar trafik akışının kesilmesiyle Pazar sabahı olmasına rağmen her iki yakada büyük trafik yoğunluğu yaşandı. Şu sıralarda ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçişler kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlarken şahsı ikna etmek için olay yerine müzakere ekipleri geldi. Müzakere ekiplerinin ikna çabaları sürerken şahsın başına silah dayaması polislerin ikna etme çabalarını zorladığı görüldü.
İstanbul trafiği henüz normale dönmüş değil, köprüsü üzerinde kontrollü olarak geçişlere izin verildiği belirtildi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Atandı
DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın tutuklanmasıyla, İçişleri Bakanlığı tarafından yerine kayyum olarak Ankara'nın Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla atandı.
02.11.2016
Binali Yıldırım'dan Suriye mesajı
Başbakan yabancı basın mensuplarına Türkiye'nin Suriye'de daha etkili olacacağını söyledi, Esad'ın durumuyla ilgili görüşünü anlattı.
20.08.2016
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022
Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.
14.11.2016
Lise Diploması İle Yurtdışında Üniversite
Lise Diploması İle Yurtdışında Üniversite
22.09.2022
İstanbul’da ‘IŞID’ Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı Var!
İstanbul'da terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılan operasyonda yabancı uyruklu olduğu söylenilen 40 şahıs hakkında gözaltı alma kararı verildi.
19.09.2016