İstanbul'da bazı yollar 1 hafta kapalı olacak
9-13 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 23. Dünya Enerji Kongresi sebebiyle bazı yollar, 6 Ekim'den 13 Ekim'e kadar trafiğe kapalı olacak.

06 Ekim 2016 - 07:08:59

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul Emni̇yet Müdürlüğü, 9-13 Ekim arasında gerçekleştirilecek "23. Dünya Enerji Kongresi" etkinliği sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalara göre, emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 6 Ekim Perşembe günü saat 06.00'dan, 13 Ekim Perşembe gününe kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:
  • Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.
  • Gümüş Caddesi, Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Halaskargazi Caddesi'ne verilecek.
  • Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.
  • Kadırgalar Caddesi, Bayıldım girişinden, Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılacak. Alternatif olarak, akım Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi'ne verilecek.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Bölgeye Roket Mermisi Düştü
Saat 06.55 de kent merkezinden iki patlama sesi duyuldu.
09.09.2016
Korsan Servislerine Aman Dikkat
TESK Genel Başkanı Palandöken:"Kesinlikle korsan ve personel olmayan servis aracında uzak olmalı.
13.09.2016
İbrahim Kalın: Önemli Açıklamada Bulundu
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından "Fırat Kalkanı" operasyon değerlendirmesinde bulundu.
24.08.2016
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
15.12.2023
Demirtaş Hakkında O İddianame Kabul Edildi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla 5 seneye kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmiş oldu.
25.08.2016
Dikkat O Bölgelere Kuvvetli Yağış Geliyor
Hafta sonu tüm bölgede sağanak yağış olacak, özellikle Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de şiddetli yağış görülecek.
21.09.2016