O Ülkede Dehşet Verici Tren Kazası Yaşandı
ABD'nin New Jersey eyaletinde olan tren kazası bir şahısın yaşamını yitirdiği 100'den fazla şahısında yaralandığı öğrenildi.

30 Eylül 2016 - 04:06:41

Çıktı Al

Yorum (0)

New Jersey' Hoboken Tren İstasyonunda saat 8:45'de (TSİ 15:45) olan kazada, kalabalık bir yolcu treni yolcuların beklediği Platforma hızla çarptı.

Yetkililer ilk belirlemelere göre bir şahısın yaşamını yitirdiği, 100'den fazla şahısında yaralandığını söylenildi.

New Jersey eyaleti Valisi Chris Christie, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre en az bir şahısın yaaşmını yitirdiği ve kaza yapan tren içinden tüm yolcuların çıkarılarak bölgedeki iki hastaneye gönderildi.

Söz konusu tren normalden daha hızlı gittiğini paylaşan Christie, 1907'de yapılan Hoboken Tren İstasyonunda meydana gelen hasarın yetkililer tarafından inceleniyor.

Jersey City Tıp Merkezi İcra Kurulu Başkanı (CEO) Joseph Scott, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanelere kaldırılan yaralıların şu anda hiçbirinin hayati tehlikesi olmadığını söyledi.

Günde ortalama 15 bin yolcu New Jersey'den New York'un Manhattan bölgesine götüren ve 6 farklı tren hattı birleştiği tarihi Hoboken Tren İstasyonu Mayıs 2011'de de bir tren istasyona çarpmış ve 37 şahıs yaralanmıştı.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Frankfurt Havalimanı'nda korku dolu anlar yaşandı
Frankfurt havalimanın bir kısmı, bir şahısın arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçip ve insanların içine girmesi sebebiyle boşaltıldı...
31.08.2016
ABD'nin yeni başkanı Trump, Gülen’i iade edecek mi ?
ABD'nin yeni başkanı Trump Fethullah Gülen'i iade edecek mi?
09.11.2016
DAEŞ'e Ait O Yerler Tek Tek İmha Edildi
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün, DAEŞ unsurların karargah olarak kullanmış olduğu 3 bina ve örgüte ait bir silahlı araç hava harekatıyla imhası yapıldı. Kantara, Eş Şehid, El Humran ve Taşlıhüyük'te kontrolü sağlanmış oldu.
08.09.2016
İsrail Gazze Arasında Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail Ordusuna bağlı savaş uçakları Gazze'nin bazı bölgelerine karşı hava harekatı yapmaya devam ediyor, küresel anlamda tepkiler ise gelmeye devam ediyor.
22.08.2016
O Ülkede Seri Katil Kabusu Yaşanıyor
Japonya’nın Yokohoma kentinde Oguchi Hastanesinde çok tuhaf bir olay yaşandı. İki yaşlı hasta iki gün arayla aynı şekilde ölmesi hastane çalışanları birinin seri katil olabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Söz konusu hastanede 3 ay içinde 48 hasta yaşamını yitirdi.
02.10.2016
Araçtan Çıkanlar Şoke Etti Fransa’da Terör Alarmı
Başkent Paris'de bırakılmış bir araçta 6 mutfak tüpü görüldü.
07.09.2016