FETÖ'ye Dev Operasyon
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlamak ve yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptıkları 14 şüpheli adliyeye gönderildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda gizli kasada tam 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi.

11 Eylül 2016 - 09:45:14

Çıktı Al

Yorum (0)

Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, FETÖ ile bağlantılı şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, kent genelinde tespiti yapılan 34 ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon yapıldı.

Ekipler, FETÖ ismine kurban bağışı ve himmet parası toplamak, örgüte yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptığı 14 şahıs gözaltına aldı.

Şüphelilerin örgütün bazı mütevelli heyetlerinde yer aldıkları öne sürüldü.

Evde 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi

Operasyon sırasında yapılan aramalarda örgütün, Zeytinburnu mütevelli heyetinde olduğunu belirtilen Z.Z'nin evinde özel bir kasada 1 milyon dolar ve banyo kapısına asılı havluların altında poşet içerisinde 600 bin dolar ele geçirildi.

Aramalarda ayrıca 6 tabanca, 1 av tüfeği, çok sayıda mühimmat, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve kasetler de bulundu.

Emniyette işlemleri tamamlanan 14 şüpheli, Çağlayan'da İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul Duvar Çıtalama - Profesyonel Boya
İstanbul Duvar Çıtalama - Profesyonel Boya
09.05.2023
Erzurum beyaza bürüdü
Erzurum'da dün akşam başlayan ve gece etkisini sürdüren kar yağışı kent merkezini kısa sürede adeta beyaza büründü.
17.11.2016
Fatma Şahin Önemli Açıklamada Bulundu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, FETÖ'cü darbeci general Semih Terzi'nin Kilis'te olduğu dönemde yaşananları anlattı.
21.08.2016
Başbakan Binali Yıldırım Çok Sert Konuştu
PKK'ile mücadele kararlılık mesajları damga vurdu Bayram mesajları Başbakan Binali Yıldırım' mesajı da eklendi. Yıldırım, PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.
11.09.2016
TBMM’de Tezkere Kabul Edildi Mi?
Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükumete verilen yetki 30 Ekim 2017'ye kadar uzatılması ait Başbakanlık Tezkeresi TBMM Genel Kurulunda onaylandı.
02.10.2016
Hainlere Asla Geçit Vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cizre'de PKK saldırısını ilişkin, 'Saldırıyı şiddetle kınıyorum' dedi.
26.08.2016