Cumhurbaşkanı Erdoğan Önemli Açıklama Yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram mesajında Terör ve DAEŞ'le mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamaları yeni adımların sinyali olarak da yorumlanmış oldu.

11 Eylül 2016 - 04:56:04

Çıktı Al

Yorum (0)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı mesajında Terör mücadeleye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hem Terör destek veren belediyelere kayyum atanması hem de operasyonlarda ağır kayıplar verilen DAEŞ ile ilgili 'Terörü bitirme kararlılığı'nı vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinde şunları söyledi:

DAEŞ'İ BİTİRMEK BOYNUMUZUN BORCU; HEM ÜLKEMİZDE HEM SURİYE'DE

DAEŞ denilen örgütü hem Suriye'de bitirmek hem ülkemizde eylem yapamaz hale getirmek milletimize karşı boynumuzun borcudur.

Fırat Kalkanı Harekatı bunun ilk adımıdır. Ülke ve millet olarak bekamızı tehdit eden tüm örgütleri, arkalarında kim olursa olsun yok etmek için ne gerekiyorsa yapmaktan bizi kimse alıkoyamaz.

DAEŞ'E TOPYEKÜN OPERASYON SİNYALİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan' DAEŞ'ye yönelik hava saldırısı ile 20 terörist tesirsiz hale getirilmesini takiben yaptığı açıklama önümüzdeki süreçte bu örgüte yönelik süpürme harekatın ötesinde daha kararlı, etkili ve bitirmeye yönelik operasyon olabileceğin sinyali olarak yorumlamış oldu.

PKK'YI DA AYNI SON BEKLİYOR

Güvenlik güçlerimiz ve bölgede kardeşlerimizle el ele vererek, Türkiye'yi PKK belasından kurtarmakta kararlıyız.

FETÖ gibi PKK'nın da milletimizin dirayeti, devletimizin gücü karşısında direnme şansı yoktur. PKK'nın Suriye'de kolu olan PYD-YPG'yi de aynı akıbet bekliyor.

Ülke ve millet olarak bekamızı tehdit eden tüm örgütleri, arkalarında kim olursa olsun, yok etmek için ne gerekiyorsa yapmaktan bizi kimse alıkoyamaz.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
HDP'ye milletvekillerine yönelik operasyon!
Cumhuriyet Başsavcılık tarafından yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine operasyon başlatıldı.
04.11.2016
Fatma Şahin Önemli Açıklamada Bulundu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, FETÖ'cü darbeci general Semih Terzi'nin Kilis'te olduğu dönemde yaşananları anlattı.
21.08.2016
İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Deprem
Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında aralarında emniyet müdürü ve amirlerin de olduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 95 polis görevden uzaklaştırıldı.
22.08.2016
Rusya Resmen Açıkladı
Rusya; portakal, mandalina, kayısı şeftali ve eriği Türkiye’den alınması yasak olan gıdaları listesinden çıkardı.
11.10.2016
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022