Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.

26 Agustos 2016 - 13:03:29

Çıktı Al

Yorum (0)

Hatay'ın Yayla dağ ilçesinde yolcu taşıyan minibüs direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlanması neticesinde aralarında çocukların da olduğu çok sayıda yolcu ise yaşamını yitirdi. UÇURUMA YUVARLANDI Saat 11.00 sıralarında Yayla dağ ilçesinde Antakya'ya yolcu taşıyan bir minibüs, ilçeye bağlı Şen köy mahallesi mevkiinde ön tekerliğinin patlaması neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce karşı şeride geçti daha sonra ise uçuruma yuvarlandı. 8 ŞAHIS YAŞAMINI YİTİRDİ Yaklaşık 30 metre uçuruma yuvarlandı minibüste aralarında çocukların da bulunduğu 8 şahıs yaşamını yitirdi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Yenibosna bombacıları İstanbul'a getirildi.
İstanbul Yenibosna'daki bombalı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla aranan ve Aksaray'da yakalanan PKK'lı terörist ile beraberindeki 2 kişi, İstanbul'a getirildi.
07.10.2016
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016
Dikkat! Marmara için fırtına uyarısı...
İstanbul'da etkili olacak ve kuvvetin artması beklenen rüzgar sebebiyle İDO ve BUDO seferleri iptal edildi.
07.11.2016
Askerlik yoklaması e-devletten yapılabilecek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik yoklaması ve sağlık muayenesi gibi askerlik durumu ile ilgili belgelerin alınma gibi işlemlerin e-devletten yapılabileceğini duyurdu. Buna göre askerlik sağlık muayeneleri artık aile hekimliklerinde yapılacak.
02.11.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Üyeliğine Hangi İsmi Seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyeliklerine Recai Akyel ve Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez?i seçmiş oldu.
25.08.2016
Markanızı Tanıtmanın Etkili Yolu
Markanızı Tanıtmanın Etkili Yolu
19.12.2023