Hainlere Asla Geçit Vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cizre'de PKK saldırısını ilişkin, 'Saldırıyı şiddetle kınıyorum' dedi.

26 Agustos 2016 - 10:57:49

Çıktı Al

Yorum (0)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi. Erdoğan, "Ülkemizin huzuruna kastedenlere asla geçit vermeyeceğiz dedi. Türkiye' sınırlar içinde ve dışında PKK örgütleriyle yoğun bir mücadele ettiğimiz bir dönemde meydana gelen bu saldırı, ülke ve millet olarak kararlılığımızı daha da artmaktadır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Cizre halkından yüz bulamayan PKK örgütü bu tür saldırılarla varlık göstermeye çalışıyor. Ülkemizin huzuruna kastedenlere asla geçit vermeyeceğiz.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Bağcılar Kabataş Tramvay Seferleri Normale Döndü
İstanbul Güngören'de tranvay frenlerinde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı raydan çıktı duran tramvay seferleri,gerekli bakım çalışması peşinden tekrar dan aktif durumda.
23.08.2016
Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.
07.11.2016
Mardin'de Kaymakalık Binasında patlama meydana geldi
Mardin'in Derik İlçesi’nde öğle saatlerinde Kaymakamlık binasında büyük bir patlama meydana geldi.
10.11.2016
O İmamın Mal Varlığını Duyan Dudakları Uçukladı
Sakarya'da FETÖ'nün ikinci adamı olarak bilinen Cevdet Türkyolu ve akrabalarına tüm mal varlıklarına el konulmuş oldu.
26.08.2016
TEM'de Feci Kaza Meydana Geldi
TEM Otoyolu İkitelli mevkii O3 bağlantı yan yolda ters yönden gelen bir araba, karşı yönden gelen TIR?la çarpıştı. Kazada araba içerisinde sıkışan 3 şahıs yaşamını yitirdi 3 şahıs ise yaralandı.
22.08.2016
HDP'li 3 vekil için tutuklanma talebi!
Gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken tutuklandı. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
04.11.2016