Beşiktaş'tan Bomba Transfer
Beşiktaş Kulübü, epey bir zamandır transfer gündeminde olan Samir Nasri ve Aboubakar'ı bir seneliğine kiralık olarak kadrosuna katmış oldu.
Anasayfa  >   Spor

25 Agustos 2016 - 17:06:44

Çıktı Al

Yorum (0)

Beşiktaş transferin son günlerinde çok yoğun çalışma yapıyor. Siyah Beyazlılar hem Portekiz'de hem de İngiltere'de devam ettirdiği çalışmalarda mutlu sona ulaşmış oldu ve Porto'dan Aboubakar ile Manchester City'den Samir Nasri'yi bir seneliğine kiraladı. Samir Nasri'nin senelik 6.5 milyon Euro olan ücret paylaşımı konusunda Manchester City ile pazarlık halinde olan Siyah Beyazlılar, İngiliz kulübün, oyuncu ücretin önemli bir bölümünü ödemeyi kabul etmesi sonrasında anlaşma sağladı. Porto ikna oldu Siyah Beyazlılar forvet transferinde önemli bir adım atmış oldu ve Vincent Aboubakar için Porto kulübü kiralama konusunda ikna yaptı. Aboubakar da, Samir Nasri gibi Beşiktaş'ta bir seneliğine kiralık olarak oynayacak. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu oyuncuya 1 sene için 3.5 milyon euro ödemiş olacak. Ayrıca Porto ekibine de 1 senelik kiralama bedeli olarak 3 milyon euro vermiş olacak. Vincent Aboubakar'ın satın alma opsiyonu ise 10 milyon euro olarak belirlendi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Deplasman Yasağı Kalkıyor Mu?
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Valilik olarak deplasman yasağın kaldırılmasına sıcak baktıkları, konuyu ise perşembe günü görüşecekler.
20.09.2016
Şampiyonlar Ligi'nde dün gecenin sonuçları
Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları A,B,C ve D grupların da oynanan sekiz karşılaşma ile başladı.
02.11.2016
Beşiktaş'tan Bomba Transfer
Beşiktaş Kulübü, epey bir zamandır transfer gündeminde olan Samir Nasri ve Aboubakar'ı bir seneliğine kiralık olarak kadrosuna katmış oldu.
25.08.2016
Wesley Sneijder : Derbide oynayacağım
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder derbi öncesi açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi müsabakasında forma giyeceğini açıkladı.
15.11.2016
İşte Hakan Kutlu istifa açıklaması
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
07.11.2016
Galatasaray Derdiyok'u KAP'a bildirdi
Galatasaray, Eren Derdiyok'un transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
01.08.2016