Demirtaş Hakkında O İddianame Kabul Edildi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla 5 seneye kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmiş oldu.

25 Agustos 2016 - 14:33:11

Çıktı Al

Yorum (0)

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında, 5 Ekim 2011'de Adana'da yapılan BDP il kongresinde yaptığı konuşmada "terör örgütü propagandası yaptığı" gerekçesiyle başlatılan soruşturma tamamlanmış oldu. 5 SENEYE KADAR HAPSİ İSTENİYOR Demirtaş hakkında geçtiğimiz günlerde yapılan iddianame ise Adana 2. Ağır Ceza Mahkeme tarafından kabul edilerek, 5 seneye kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. SAVUNMA YAPMAYACAK İddianamede, suçun işlendiği tarihte BDP Hakkari Milletvekili olan Demirtaş'ın iddia edilen suçtan savunma alınması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına talimat yazıldığı, çıkartılan tebligatı Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın aldığı ancak Demirtaş'ın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Talimat Bürosu'na gitmeyerek savunmasını yapmadığını söyledi. Demirtaş'ın yargılandığı davanın ilk duruşması 17 Kasım'da olacak.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016
SİTEMİZ İYAD ÜYESİ OLDU
İnternet sitemiz, MedyaHaberci.com İnternet Yayıncıları Derneği (İYAD) üyesi oldu.
11.11.2016
İstanbul’da ‘IŞID’ Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı Var!
İstanbul'da terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılan operasyonda yabancı uyruklu olduğu söylenilen 40 şahıs hakkında gözaltı alma kararı verildi.
19.09.2016
Açıklama Az Önce Geldi Tüm Türkiye İçin Hayati Uyarı
Marmara Denizi ve İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli lodos sebebiyle İDO'nun tüm iç hat seferleri ve saat 07.10'da Bostancı-Kartal-Yalova ile 07.45'te Bandırma-Yeni kapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edilmiştir.
20.09.2016
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
20.10.2023
İzmir Tente Hane: İzmir'in Tente ve Pergola Uzmanı
İzmir Tente Hane: İzmir'in Tente ve Pergola Uzmanı
24.09.2023